Sunday, May 4, 2008

pertemuan... 040508 3.13pm






pertemuan combi dgn 3 stooges iaitu jun (boss msjbox) shai n carneyz.patutnyer combi berjumpe dorang dirumah combi aje tp aritu huby free (wiken) kami pun join dorang gi kundasang n poring.

inilah detik manis bersama dorang..jun n carneyz easy going so tak kekok berborak dgn dorang.shai mula2 mcm malu2 sket pastu bila dah lame semakin mesra.

plan asal yani pun nak join tp disebabkan ade hal yg tak dpt dielakkan tak dptlaa.cian yani..takpe nx time dorang dtg lagi nak bermlm kat kinabalu pine resort so..kita bole buat nx plan ye yani :D

mmg lucky laa dorang sbb ptg tu cuaca sgt cerah so dapat tgk puncak gunung yg sgt cantik dgn air terjun yg putih bak mutiara bila disinari cahaya matahari...sungguh mempersonakan..

anugerah ALLAH yg sgt unik utk kita especialy org sabah bahh !

~ bunga tu combi snap kat tepi2 jln kat sana..cantikkan.. :)

~ ptg ni dorang balik KL..insyaALLAH mayb jumpe dorang kat epot nnt.

~ toce toce cenderahati utk combi.. :)

~ td dlm kul 3.30pm sakura kol combi n dia dah ade kat hotel promanade..nak gi jumpe dia gak ni.


12 comments:

aNgRiAni said...

akak...jelez tahap gaban dok tgk gambar² akak dating², makan², gelak²...nak nanes nie...hohohoho

Lily.Lulu. said...

ramainyaa dah gi KK jumpa auntie ..
bes betol !!

kalah diva diva lain mcm nih .. oopsss !!

:D

Jie said...

ooooo..ko ikut derang p piknik ye..best2....

shai mmg pemalu...pemalu mcm gadis sunti!

muadzlife said...

oo piknik2 lagi..sonott...

p/s: bila ek sy dpt jumpa combi n kakjie??..

CikguZue said...

Itu Poring masih terasa kehangatannye, tak?
Merindu area Kundasang yang cantik...berlatarkan gunung Kinabalu dan di kuntuman bunga2 yang segar bugar dan berwarna warni...harapnye suatu tika nanti boleh jumpa Combi di sana...

Alahai! Apahal romantik pulak saya hari ni...hehehe

azlanlin said...

waaa....beshnya! kan?

Syam said...

best nye kak combi dapat berkelah..bila family nak p berkelah kat air terjun ni..hoo..hoo..hoo..

awieworld said...

wah gituu...mama enjoy cuti2 malaysia...ek...

syiok kan...dapat menikmati keindhan alam semulajadi, yg indah permai lagi menyegarkan...wah, terlebih sudah!!! :P

echah_syed said...

yani >> sengaja nak kasi ko jeles..hiks :p



lily >> diva?? diva divana mcm lagu hindi tu bole laa.. :D

lily pun asik bw geng mkn sedap kat william jek.bila nak bw antie lak..jeles antie nih :(


jie >> shai ajak join sbb dorang nak gi sana..kebetulan abg free aku ikut laa :)


maksu >> mai laa KK..


cikguzue >> a'ah mmg syahdu nmpk gunung waktu ptg dgn angin sepoi2 bahasa..adehh tak dpt nk gambokan kat sini :)

mai laa !


azlanlin >> speechless daklan..!



syam >> bila2 pun bole syam tiket dah murah tu..:p


awie >> rase mcm takmo balik jek..sbb suasana dia best sgt.. :)

ok laa tuu !

~mama ranggie a.k.a eira~ said...

patutlah shai cuti lama...

ke sana die ye?

suara said...

jeles tul tengok combi buat gambar bertindan-tindan macam tu... cantik sangat! bila la su ada masa nak try buat cam tu... combi guna application/software apa erk?

echah_syed said...

mama ranggie >> a'ah dia ngn kapel pemes tu tak leh berpisah :p





su >> combi guna photoscape jer..

bole donlod..free jek :D