Monday, May 5, 2008

pertemuan lagi.. 050508 9.08am

cuba teka sape sijelita itu??orgnyer tinggi lampai..mmg cantek mcm model gitew :)

combi jumpe dia smlm kat promanade hotel sbb dia dtg kesini atas urusan keroje.adeh! kalo combi berdiri sama paras pinggang dia jek.bukan tu je..badan dia separuh dari combi tauu..hohoho :D

peramah,ayu dan lemah lembut..sakura sibunga jepun :D




11 comments:

Jie said...

mmg comel combi..tp hang pun ape kurengnye.... ttp menten gitu!
dia mmg tau..mesti nk kecik2kan gambo..tak puas nk belek tau...


hahaha...lawak mr.bean ke?

aku kau kita berbeza..hahahaha

echah_syed said...

jie >> aku snap 2 keping jer..

tp sakura berabis posing maut kat dlm lobby tu..nnt kita tgk bila dia post kat blog.

aku nak bergaya ngn photoscape..lagi pun pic kecik2 cukup laa nnt ade org masuk dok ngorat pulak huahua..lawakz mrs bean :p

yoyo'o jerr !

Jentayutiara said...

ehhh sejak ke hadapan ke belakangan nie combi byk program jmpa blogger yer? hehehe... silaturahim tiada sempadan kan....

Fenrisar said...

See Please Here

echah_syed said...

jentayutiara >> a'ah sejak fare murah ni ramai yg turun..

kuina bila nak mai??

mamajambu said...

best nya jumpa ngan blogger bila kita nk jumpa ya!!

echah_syed said...

mamajambu >> slm..

mace singgah sini..slm kenal yaa.

smlm ade sakura kasi tau mamajambu kirim salam kat combi..

insyaALLAH satu hai nnt.. :)

Lily.Lulu. said...

cantik orangnya auntie ..
;)

echah_syed said...

lily >> a'ah tinggi lampai..

Aliff said...

aarr.. tu kami kenai kak mimi kan?

echah_syed said...

aliff >> a'ah mimi..aliff kenal dia ekk :)