Wednesday, May 7, 2008

kek o0o0o kek 080508 11.28pm

kek ni ade diskaun selepas kul 6 pm iaitu sebanyak 40% dari harga sebenar..

mahal sket sbb dijual di hotel promanade ..so cheQ hanya mampu beli setelah didiskaunkan jek..mmg dasar tak sedo diri nak mkn jugek :p

cheQ post kat sini sbb nak habaQ kat jie noo..awat hg tak caya ka??

3 slice kek ni rm20..tp setelah dicantas hanya perlu dibayar rm13.80 sahaja termasuk g/tax n s/chg sebanyak 15%.

jom laa nak try..salah satunyerr marble cheese cake..yummy!

9 comments:

CikguZue said...

sedap nampak kek2 tu...
walaupun saya sesekali je makan kek...tp saya suka kek yg kanan skali tu...yg ada blueberries..MMm...yummy

Intan Rosnitta said...

Alahai cedapnya.

pssstt...K.Combiku... tikar yg jadi background tu cam seiras tikar kat rumah intan ni ;)

awieworld said...

salam buat mama...

awie pernhah beli kek kat situ masa outstation ke KK...dok hotel promenade jugak..

awie beli 4 potong...semua lain2 spesis...heheh

sedap jgk kan...erm, mmg sedap...bluebery, coklat, chese dan apa 2 lagi tak ingat...

puas hati kan akak,....murah...awie kalu g sana, mmg kek tu jadi makan malam awie selain ikan bakar dekat ngan pasar filipin...

:)

Jie said...

ni entri dera jiwa ni..hehehehe


wehhh...tax & srv chg je dah 15%.

gloooppp...aku telan ising je lah..hahaha

echah_syed said...

cikgu zue >> a'ah kalo byk sgt pun mual laa :p



intan >> sama ekk beli kat siam hehehh :D

sedapp laa intan sbb mahei giler :)


awie >> slm awie..

yer ker?? nak kena tgu after 6pm baru murah kann..

skrg kat dpn promanade makin meriah sbb ade anjung selera..

ikan bakar kat situ..mama tak pernah cuba :)



jie >> dah dpt cek..ok laa tuu!

Ziana said...

mama...............
cedapnye..
nk cikit leh??
:)

mama ranggie said...

wah!blh lah mama request tuk besday mama nanti ek?

AbGJaS said...

Hi Combi,
Abgjas pun pernah gak makan kek cam gitu hihihi...hotel hyatt lagi...

Tp abgjas x brp suka kek sebenaqnya...

echah_syed said...

ziana >> alaa kakdik kat secret resepi lagi sedapp kann :)





mamaranggie >> jauhnyerr tu seblom smpi PD dah lebur :p


abgjas >> a'ah kalo byk mual laa.combi beli 3 slice jek sbb kami 3 org..

tp..fav combi kek ceklat tau abgjas..suke sgt :)

fruits cake bkn sponge cake :D