Thursday, May 22, 2008

santai.. 220508 9.41am



kelmarin combi ngn precious gi kk cari kasut.pastu ingat nak terus gi jemput huby kat pan pacific hotel ade majlis graduation KPLI gabungan 4 institut perguruan disabah.

disebabkan tak kompen ngn huby dia dah balik ngn kawan dia la pulak.so kami pun terus santai kat wawasan plaza nak tgu ptg sket sbb mengelak dari jam..time org opis balik keje tuu.

pusingnyer pusing precious ajak combi gi karaoke box.. peluang nak menjerit kat dlm tu..layan jek bkn selalu kan..pastu sempat lagi layan giler dia main games.adehh mesti org ingat kami ni mental kot!

dah lama combi tak masuk tmpt ni sbb bebudak dah beso.kalo dulu rajin gak meneman dorang..lagipun tmpt ni tak bz mcm dulu sbb lebih selesa main games kat umah jek samada online games atau playstation.

cepatnyerr masa berlalu..dah seminggu lebih precious kat umah.ade plan yg belum tertunai nie :(

5 comments:

muadzlife said...

ahaks..combi men game ek..??

apa yg belum tertunai tuuu??...

aNgRiAni said...

byk lagi belum tertunai...jom kiter sama² tunaikan...hiks...kalau cenggini, ari² turun bandar KK...

echah_syed said...

muadz >> byk lagi ni..takpe 'esok masih ada' :p


dia ajak lumba kete maksu..dah tentu dia menang kann :(

tak aci!



yani >> jom jom jgn lupe yaa soto sinsuran 4 :p

ptg ni nak gi open tiket flyte sbb minggu dpn sabah byk cuti ni pesta keamatan.

Jie said...

wahhh...anak beranak ni mcm qada soping je...

echah_syed said...

jie >> tu la pasal..poket dah pokai nie:p