Saturday, May 24, 2008

sunset... 250508 3.49pm




sunset kat anjung selera likas..

sgt menakjubkan..subhanallah!

combi bersama huby, precious dan seorang tamu kami,ezri nama nyerr.cuaca sgt cerah so dapat tgk sunset.cuba perati pic diatas tu..slowly je matahari tu tenggelam ke dasar laut terus lenyap dari pandangan.sgt mempesona :)

ezri .. combi jemput dari dewan serbaguna luyang sbb dia peserta bola keranjang wakil dari universitinyer sempena maksum 2008 yg berlansung disabah.

siap dgn jersi merah terus combi kidnap gi sini..hoho :p

tersipu2 laa sikawan..takpe bkn selalu kann.

20 comments:

cikgu panji said...

Bakal menantu ke?? hahaha.
Jgn marahhh......

echah_syed said...

cikgu panji >> terlebih suda!

marah laa gf dia tu nnt.. :p

CikguZue said...

sungguh mempesonakan suasana tepi pantai tu...

echah_syed said...

cikgu zue >> kalo cuaca cerah ade laa peluang tgk sunset :)

aNgRiAni said...

akak...tewwww ehem² precious ker? hehehehehe...larikkkkkkk...jgn mare tau...muahahahahaha :p

echah_syed said...

yani >> lorr bukanlaa yani..kwn lame precious.dia wakil basket ball dari u dia :)

alang2 dia dtg tu yg gi jupe bw gi mkn..precious tak berani nak drive sendiri :D

lagipun dia org utara gak :)

~ dia dah ade gf tuu..

precious said...

owh!
sgt la tidak ms.angriani n cg.panji.
huuuuuuuu.

i x rela bmadu~!

alamak.
telebi suda.

wah.
gitewww.

:-P

CikguZue said...

anda ditag. sila jawab ye...

Syam said...

salam kak combi..memang cantik lah permandangan ni..duk sorg2 memang jiwang habis lah..hak3..redah jeeee.. :p

echah_syed said...

cikgu zue >> alamak telebi suda..tag aritu masih kiv ni :p

nnt combi p tgk..maceh :)




syaM >> slm syam..

mmg pun syam..jiwang karat :p

ok la tuu!

Ziana said...

mama....
menantu ek??

hehehehheehe

echah_syed said...

kakdik >> menantu org lain :D

Lily.Lulu. said...

wahh .. beshnyaa auntie !!
layan seh ....
jeles la kita ...

echah_syed said...

lily >> jeles gak nmpk lily mkn sodapp kat william :(

siap bw kipas lagik :p

azlanlin said...

Subhanallahhh...indahnya ciptaan tuhan di dunia ini....hayatilah segala dan selagi ada di depan mata... tetapi bukanlah hingga menghanyutkan...

echah_syed said...

daklan >> tepat skali bro!

nikmat mata kan kan :)

suara said...

Cantiknyeee....
tengok pantai je su akan teringat lagu ulik mayang... tak tau ngapa, mungkin sbb lagu tu berasal dari Trg kot, negeri yang terkenal dgn kecantikan pantainya.

echah_syed said...

su >> kalo kat sini..nmpk pantai jek.

kalo kat kg combi nmpk sawah padi.. :)

Jentayutiara said...

vry beautipul a.. jeles2

echah_syed said...

kuina >> mai laa :)