Friday, August 1, 2008

DSLR A300 010808 9.48am



jom layann jap...terapi part 2


yezaaaaaaaa... ape ade dlm beg ni ! *combi snap dgn n76*
jeng jeng jeng..!!
gift dari SONY... face towel n travel bag kecik..tripod pun ade tp tokey kedai tu lom kasi sbb stok yelek.. *ni pun combi snap gune n76*


dah lame dia dok jeling2 tau huhu..
pandangan dari depan.combi snap ngn cyber short SONY.cantekkan pic dia sgt clear :)


pandangan dari belakang..
skrin LCD tu mcm tv samsung flat combi hehe..

SONY ALPHA CAMERA~DSLR A300
TWIN LENS 55-200MM
4GB MEMORY CARD
RM2669


ingat tak n3 combi..yg jejln ikut huby cari camera..ni laa hasilnyerr.tp niat asal nak beli DSLR A350.tp yg peliknyerr camera tu sold out.mcm tak cayer kan.tp itulaa hakikat.kena tgu tatau bila sbb stok abis.sume kedai yg kita pegi,sume ckp bnde yg sama.mungkin kehebatan DSLR A350 sbb double lens serta 14.2 pixel.A300 cuma 10.2 pixel je.

huby combi mmg peminat camera n sgt suke ambek pic dari bujang dulu lagi .camera lame dia yg gedabak tu sgt 'berbakti' sbb dia akan jadi cameraman bila adik2 atau sedara mara dia buat kenduri kawen. dari dulu smpi skrg itulah kerojenyerrr.

apapun ni sebenarnyer reward utk diri sendiri jugak sbb dpt membeli sesuatu setelah penat carik duit...betol tak??. kepuasan diri bila ambek pic guna camera canggih..hiks ! wat ever laa darl sbb duit sendiri kan.. :)

lepas ni combi nak ajak dia gi kundasang snap pic yg cantek2...orait tak darl? *senyum kamben laa tu *

apapun utk blog ni combi snap guna n76 jek senang n cepattt hehe alasan laa tu kuang 3x :p
nak kena kursus dulu gune camera canggih manggih ni..hoho :D
my n76
kesayangan..sentiasa bersama ku demi my blog hohoho :p

13 comments:

Intan Rosnitta said...

K.Combiku...

Kalau cik hb suka ambik gambar... akak je la yg jadi modelnya...

Hihi ;)

suara said...

Salam combi...

Su mmg suka Sony. Handycam dan digicam mmg brand sony pun. Skrg hubby dok usha hp Sony lak... adeh... Sabar je la...

aNgRiAni said...

waaa bestnya...esok malam boleh ler kita sama2 menebak...yani punyer nikon d40...beli masa mula2 kuar dulu...uhukssss

jgn lupa bawak tripod sekali...hikssss

muaaahhhsssss

line tenet slow laa kak...
kat opis sibuk...tak sempat nak blog hopping...
mlm nak bloghop..slow laks..uhukssss

echah_syed said...

intanku >> hehe.. model yg dah kedut :(

gambo pemandangan laa intan..tp combi selalu gak menyelit :p

.............

su >> huby tak kisah brand pun asal spec dia bagus... sauk jek :)

ni kira reward laa su sbb dah lame dia dok mimpi moon :D

.............

yani >> bole bole kita suh abg jd cameraman hehe.. :)

cam yg lame tu sony cyber shot tp combi jarang guna sbb combi suke n76 ni jek..

dulu sblom ade n76 yg tu combi dok gasak :p

tripod combi ambek besok otw kita gi imperial hotel.

ko tahu ana ckp ape.."ma dah ready nak pi party buih" erkkkkkkkk

sajer dia olok2 kita beb!

pReciOus shaRihaNa iLesOr said...

huiyyyyyyyyoooooooooooooooooo!

xpe2.
tngu ini model berpengalaman balik eyh.
baeeeeeekkkk punyerrrrrrrrrr!

LOL

:-P

echah_syed said...

p >> rase loya tekak ku.. erkkkkkkkk :(

borinknyerrr line mcm siput teeeeeeeeet !

Jie said...

combi..kalo kemera canggih mcm gitu..kalo ambek gambo aku..kedut2 ni ilang tak..

muahahahha....

CIKGU PANJI said...

wow...kamera baru.... terapi jugak ke tu? hehe

echah_syed said...

jie >> ehhhh..bkn hg pakai botox ker?? :p

............

CP >> terapi utk huby bkn combi huhuhu... :(

IBU KUMBANG said...

best.. best.. dapat camera canggih.. hehehe.. tapi kalu jadi paparazzi elok pakai nokia N76 tu

echah_syed said...

ibu kumbang >> jadi mamarazzi huby jek :p

nnt combi blajo flying kick ngn ko dulu sebagai perisai diri.. hiks :D

Zana S said...

wah.. kagum saya dgn lens dia tuh. nie kalo pakai auto gak mmg nak kena la kak combi nih. ekekekeke

echah_syed said...

zana >> sgt laa best.bole zoom in burung atas pokok :p

atau zoom in org dok teeeeet belakang pokok ekeke :D