Wednesday, August 6, 2008

selsema 060808 3.25pm


combi tak sihat kena selsema laa pulokkkk :(

dah mkn ubat... apelagi mata rase ngantuk laa sgt..

dah lame tak demam bagai.. nak suruh rehat kot :)

atau dah lame tak manje2 nak suruh abe sudukan ubat !

smlm abe tolong combi mesin kain baju n sidai sekali..siap sume tu kurang lebih jam 11 mlm huhu..

biasanyerr kami berkerjasama sidai sbb combi basuh kain baju 2 hari sekali..byk laa bajunyerrr..kalo sorang buat lmbt siap hohoho... kunun :D

wiken kami akan kuar gi hanimun jejln cuci mata cecece..'tgk tu bang seksinyerr..uishhh mcm nak tersembul bijik mata nengok muhahaha...combi selalu usik.. dia senyum kamben jek :p

lucah ker??tak ekk sbb bkn org lain pun..laki bini *yg blom kawen jgn jeles ye cptt2 kawen * :)

nak tido jap mata pun dah lalok..c yaa !

8 comments:

cemut said...

wah bagus nye centu..wat keja sesama.

hope dpt somi gituuuuuuuuuuuuuuu jugak..
;p

Maya said...

Smoga cepat sembuh ya sis...
Pandai sis manjakan dan jinakkan hubby ya. bagilah tips utk kami yang bujang ni.. mcm mana nak find hubby camtuh.

aNgRiAni said...

get well soonnn...waa nak gi hanimun ekkk? jgn lupa bawah senapang gajah jenama sony abang tu ekkkk :-p

Jie said...

jgn mengelat mkn ubat
aku pun selalu sidai baju berdua- duan..
pernah kt Bentong, apek belakang rumah aku siap wat lawak 18sx lagi

mlm tadi bergotong royong, sidai baju pun gotong royong ka?

cesss

Akak said...

Salam Combi...

Selsema pulak eh, semuga cepat sembuh, banyakkan rehat so bila gi honeymoon banyak tenaga..

Dlm sakit2 tgk gambo kat atas tu vogue lerr Combi nie..

IBU KUMBANG said...

hehe bagusnya bekerjasama.. kalu saya ngan hubby selalunya gaduh dulu...mhahaha..

Intan Rosnitta said...

Cepat sembuh ya K.Combiku...

Sidai baju pun berduet... boleh dpt anugerah psg paling ideal. Hihi :)

echah_syed said...

cemut >> best kann meh combi nak kasi petua..hiks :p

.........

maya >> jinak?? uishh mcm animal la pulokkk :p

manjakan..combi suke hehe.. :)

alaa maya..petua ni yg combi tak reti sbb combi pun bercinta tahap cipan gak dulu..smpi skrg alhamdulilah kesetiaan abe sgt combi hargai :)

.........

yani >> combi bawa n76 jek.mudah dan ringan hehe :p

.........

akak >> vouge ker??hehe malu aii :p

gelak guling2 ni..hanimun byk tenaga..mcm ade experience jek akak ni lalallaaa :D

.........

ibu kumbang >> gaduh manja digalakkan mcm kucing grrrrrrr pastu dediam tgk dah pregnant..sape nak jwp ?? :p

.........

intanku >> maceh intan :)

a'ah dolu-dolu mase masih hanimun student abe beri gelaran 'ideal couple' kat kita sbb memlm selalu jln kaki gi supermarket.maklumlaa mlm tak panas..mase tu blom ade kete huhuhu :(

sedeh bercampur terharu bila recall ..sgt memorable.

.........

jie >> setiap sabtu mmg part mesin kain ngn buat bekpes keje dia..aku kemas umah hehe.. :p

ahad kami bekpes kat luar kasi rezeki kat kedai mamak ekeke :)