Thursday, August 7, 2008

kuih.. 070808 9.30am

hiasan saje sbb kuih ni mahal tak masuk dlm budget..kek sarawak beb !


huby : mama lapo laa..

combi : oits lapo..??tadi tak bekpes kat opis ker?

huby : meeting dari kul 8 pagi smpi 1 tghari..

combi : takde minum ke ..lamenyer meeting..

huby : ade.. seketul kuih karipap ngn secawan nescafe susu..

combi : tu jer.. meeting punye lame..

huby : a'ah sejak cut cost (budget berhemah) ni jer yg ade time meeting..

combi : hehe.. baguslaa makanan diet..!

huby : diet tu diet gak tapi seketul kuih mane nak kenyang..kalo dulu ade bihun ke,mee goreng ke..

combi : bagus gak puan pengarah ni menyahut seruan gomen hehe..

huby : tu laa pasal..lenkali sebelum meeting kena bekpes dulu..

combi : bawa bekal sekali sambil meeting,sambil makan muhahaha..

huby : mcm meeting mama ngn kawan2 selalu tu ekk..

combi : huhuhu..kena sebijik :p

kesian laki aku tau..kesian gak kat penjual kuih sbb pendapatan berkurangan akibat cut cost ni :(

wat to do..!


6 comments:

Akak said...

Salam Combi..

Meeting berjam2 bagi karipap sebiji & secawan kopi mana cukup, perut lapaq nanti tak produktif lerr..

azisazahar said...

ishhh...kesian yerrr. lapaq ooo kalau lm2 meeting...hik2

CIKGU PANJI said...

Tu le...lenkali, combi masak nasik lemak siap2. makan dulu....hehe

echah_syed said...

akak >> tu laa budget berhemah.. lenkali bawa biskut boh dlm kocek :p

.........

azis >> abg ckp perut dok keriut2 dah :D

.........

CP >> hehe..bawa tapau jek sambil meeting buka tapau huahua :p

Pak Ngah: said...

:: salam... kalau staf bawa bekalan sendiri dan diletak atas meja mesyuarat... yang kuantiti dan kualitinya mengalahkan yang disediakan oleh boss... apa rasa hati boss agaknya yeee... emmm...

echah_syed said...

pakngah >> pakngah kan boss.. heheh :)