Saturday, August 16, 2008

tak sedap weiii... 160808

cendol ni rege dia..rm 6.90.rase dia adehh..santan kotak jek ditaruknyer.teringat cendol kat parit buntaQ sedapnyer weiii baru rm1.30...sedeh sop sop :(

lampu ala-ala lampu tido.pic ni combi snap ngn n76.takan nak snap ngn A300 kot terkejut beruk customer kat situ kuikuikui.. :p


semalam kita gi 1 borneo dinner kat dotdotdot..nama restoren ni mcm laa gah bebenor sbb ade cawangan merata ceruk hingga kat over c pun ade.tapi hampess tak sedap lansung..mahal kalo sedap kita tak kisah pun skali skala mkn. kawan combi yg introduce .takpe semalam tu kira sedekah laa ye :D

*shai nak tgk ape yg combi mkn semalam.. ni hahh tak sedap !
edit : cendol tu rm6.90 bkn rm7.90 sia2 nnt kena saman :(

16 comments:

izan said...

combi...besanya gitu lah...tu kdg x msk tmpt mhl2 ni. apapun combi..kalau x try kita tak tahu .. selamat berhujung minggu.

aNgRiAni said...

tempat jer class...tapi makanan hampeh
best lagi makan cendol kat gerai tepi jalan kan kak...
uhukkkkssss
teringat cendol mamak time study kat upsi
baru 1 hengget...

pReciOus shaRihaNa iLesOr said...

aiyo.
td br jer mkn cendol free.
alumni uitm blnja.
hikhik.

xpe2.
xlm lg nk blik kg.
nnt kita p mkn cendol smpai pingsan!!!!!!

:-D

ras-adieza said...

sedap lagi pulut cendol kat sini kut. sat lagi nak pi pekena...

azisazahar said...

hehehe...cendoi parit buntaq jgk sedap kan...kan..kan

Nem0 o0h Nem0 said...

mamahal nyerrr...
rs cm rugi jek belikn cz x sedap..
baik wat sendr jek..=)

azlanlin said...

Tapikan...yang besh nya, combi berjaya menggayakan macam sedap jer....

Intan Rosnitta said...

Betul tu...

Kalau sedap, mahal pun x kisah. Tapi kalau kureng & mahal...mmg la kena kisah. Yg pertama & terakhir la jawabnya.

Mak Su said...

lecehlah meniaga camni

IBU KUMBANG said...

ayo..yo... harap nama je glemer.. boikot2.. hehe

muadzlife said...

x pe le combi... kira sedeqah le tu..
kengkadang geram kan..
kalo mahai rasa berbaloi x kisah.. ni wat camni lak.. cam x ikhlas jer niaga..

echah_syed said...

izan >> selalu tmpt yg mahal jarang mengecewakan..apapun takpe sekurangnyer dah masuk tmpt tu :)

.........

yani >> rm1 dah tak main beb skrg ni :p

.........

p >> a'ah nnt balik pb kita blasah smpi naik heran mamak cendol tu..hehe :p

........

ras >> pulut cendol sedap ekk.tp combi tak berapa suke sbb nak yg ori gak :D

........

is >> jom jom balik kg..cendol yg dekat bank islam tu is :)

........

nemo >> tu la pasal.buat sendiri??mcm idak laa dear :(

.........

daklan >> combi tak reti posing mcm tak sedap..ajo kan bole..?? :p


.........

intanku >> yup..mmg terakhir.full stop ! :(


..........

maksu >> betol tu..tp mayb taste org lain sedap kot :)


..........

ibukumbang >> jom boikot ! :p


..........

muadz >> mcm mkn seafood aritu mmg mahal tp sgt puashati :)

tatau arr bape lame bole bertahan restoren tu :(

i-chimera said...

tu penang village yg dekat tmn tun dr. ismail tu ke?? saya penah makan situ dulu... dulu cendol 5 hengget je... sekarang dah 6.90 ke?? memang betul, harap lawa je lebih... haram tak sedap... tapi saje je nak try... lepas tu tobat tak pegi lagi dah...

echah_syed said...

i-chimera >> bkn kat kl tp ni kat sabah.baru bukak jek :)

takyah gi laa kita mkn cendol mamak je heheh :D

Zana S said...

tak penah lagi masuk penang village sbb ramai kata tak sedap. :D

tapi kalo little penang cafe....wajib oooo... sedap tau!

echah_syed said...

zana >> kawan combi ckp sedap..tu yg nak try tp hampess :(

kat sini little penang cafe blom ade zana :)

sedap ekk.