Monday, August 11, 2008

hanimun ker?? 110808 1pm

hehehe... cute tak??
dari sini combi bole nmpk view yg sgt cantek..lenguh gak kaki mendaki :p
jambatan gantung dari main office merintangi jln raya utk ke bilik2 yg dibina atas bukit.
anak tangga yg bole membuat kita tercungap2 utk smpi ke bilik2 hehe..
bilik2 yg dibina diatas bukit..beza disini dgn kinabalu pine resort adalah kita terpaksa mendaki anak tangga yg byk utk smpi ke bilik.kalo pine resort kita bole parking kete hanya dibwh atau hadapan bilik.so beg pakaian teda menjadi beban utk diangkut.nmpknyer bell boy terpaksa keje lebih utk angkat beg laa pulokkk :p


combi tak interperem kat sini 2,3 hari yg lepas sbb kita gi hani-mun kat mount kinabalu heritage resort & spa..hani-mun kunun cecece :p
saje nak relax ambek angin bayu.combi berdua ngn huby sbb my bujang takmo ikut.combi rase setelah 23 tahun bersama kesetiaan huby sgt combi hargai.alhamdulilah semoga detik2 manis begini akan menjadi rutin mingguan kami ..jom sape2 nak ikut.nx week nak gi mane darl..??

nnt kita hapdet pic lagi..camera baru laa beb.. combi baru dok bertatih nak guna.tp mmg bravo!

21 comments:

aNgRiAni said...

huahuahuahuahua...my faveret kapel nie...sungguh lomantiko...jeleszzz sehhh!!!

nt kalau laaa kalau ada masa nak berhanimunkali ker 100 kat sini...mesti akak teringat time mula2 kawen dengan abg kan...hiksss

caya laa kak!!! geram nengok gambar 1st tu...yehaaaaaaaaaa

sakurasa 2 said...

jelessss i gituuuu tengok gambar 1st .....he he he bestnya kalau sakura dapat ketempat yang indah tuuuuu

cikgu panji said...

detik2 manis tu usah jadikan rutin mingguan...jadilah rutin harian, jamman atau minitan....hehehe

Intan Rosnitta said...

Hohoho..very the romantika.

Patutnya pic first tu dok atas riba...baru makan hati org tgk.

Cute sgt tau!

Akak said...

Salam Combi...

Wow bestnya COmbi gi honeymoon, jeles akak tau...

Combi bergaya, vogue gitu!

Combi, cantiklah pemandangan kat sini..

azisazahar said...

amboiiii patut la sunyi sepi je blog...honeymoon rupanya

****pssst best ke tempat tu? ada lg ke yg best kt kk?

echah_syed said...

yani >> weiii smpt ker smpi angka 100..?? :(

hehe pic set auto yani..tu laa takde org nak tolong snap :)

..........

sakura >> nnt hanimun mai sini arr :p

..........

CP >> betol tu..tp suasana mempengaruhi laa :)

tmpt sajorkkkk baru best bole dok rapat..hiks :p

..........

akak >> mmg cantek akak sbb resort tu atas bukit :)

vouge ker?? malu aii tau :p

nak cover perut tu :(

..........



intanku >> atas riba..??kalo kecik mcm amani bole kot hohoho

ni bole pitam abe ku :p

...........

azis >> sume pun best tp kalo nak suasana sejuk kat sini paling cun :)

kalo kat town..combi pernah tido kat tg aru resort mmg best,layanan 1st clas tapi mahal beb :D

promanade pun ok tp bz ramai org..kalo setakat nak jejln dok hotel kecik pun ok mcm sri borneo.

~ beaber ~ said...

huwaaa best nyerr ..

sempat ke tak nehh me mo jejalan taim raya kat sanan nanti ..

will try to plan mana yg dekat dekat dulu ... ^_^

echah_syed said...

bb >> bole bahh..!tp mesti penat sbb tak byk mase kan.. :(

muadzlife said...

wow!! bebnya combi....

saya doakan kemesraan itu sehingga ke akhirat..

muahhhhhhss

echah_syed said...

muadz >> amin!

meh nak hugs maksu kuat2 :)

IBU KUMBANG said...

Semoga berbahagia, dan semoga bertambah zuriat... hehe

azlanlin said...

Ruang dan peluang bukan semudah datang bergolek. Cari dan gali setiap masa untuk sebutir mutiara....

Manfaatkan sementara berpeluang, nanti jangan malu-malu mintak lagi. hhihihihi

Bila yang ke3? Boleh lagi kan? heheh

Kujie said...

ni saje letak pic nk bagi kita org makan hati le ni..

huwaa....moga berkekalan ke akhir hayat

echah_syed said...

ibu kumbang >> muhaha..kalo abe cheQ baca ni mesti dia gelak guling2.. :p

makaseh ibuk :)

.........

daklan >> ya ALLAH ..!weiii yg ke3??

gelak kuat2 sat..!

.........

kujie >> saja nak tayang kat hampa sbb tmpt ni siok giler :D

same to u jie..kita ni kira otai laa :D

kuInaJentayutiara said...

hanimun ingat kot halimunan... hehehe

best nya tmpt tu.. jealous gak nie, cuak pun ada..

echah_syed said...

kuina >> jadi halimunan sbb gi hanimun :p

cuak pasal ape dear..??

ermmm..bila nak mai hanimun sini :D

TokNabe said...

no words ...... mesti best sangat ni.

echah_syed said...

toknabe >> sgt laa best tok :p

hanimun seminggu selepas kawen tentu tak sama hanimun setelah 23 tahun kawen.. :D

tak cayer..?? kena rase sendiri baru tahu heheh :p

divahantu said...

dok bayangkan hanimun kali kedua. apakah sama dengan yg pertama. juga dapat bayangkan rumah atas bukit macam nak roboh. sebab kali kedua lagi banyak pengalaman. hihiiiii... sori ya... itu hanya bayangan diva.

echah_syed said...

diva >> amboi amboi amboi..!!

ni mesti skrip drama minggu ini yg diva dok karang..jauhnyerr imaginasi smpi sabah nooo :p

kena share payment tu sbb diva curik idea combi ekeke :D