Monday, August 4, 2008

sabahan bloggers 040808 9.27am


artis...lagu dorang mmg best giler..



pic dari blog puadede.com ~ huby sedang dibuli sebelom menerima hadiah cabutan bertuah..cian dia tau !
sgt happening... ! sebahagiaan dari bloggers yg hadir..

org kuat nuffnang..yg baju kuning tu jaQ so sweet & friendly..
hadiah cabutan bertuah mlm tu serta souvenier dari penganjur..

aksi maya yg spontan bila kena buli hehehh..
cute pic ni ..combi copy dari blog maya ..

borak sambil mkn..

dekorasi yg simple tp menawan..
say cheeseeeeeeeeeeeeeeee !!!

huby bersama 3 jelita yg seksi.. pic dari blog angriani.com


aksi mencucuk bintang muhahaha.. :p



citer story mory pasal n3 kat bawah ni sambunganyerr..sabahan bloggers buat gathering kat imperial international hotel warisan square.sgt happenig sbb ni 1st time utk combi tp 2nd time utk sabahan bloggers yg lain.

combi,huby,yani,adik yani dan sepupu dorang.maya adalah bloggers tawau yg pertama kali combi bertentang mata dgnyerr.sgt simple,humble & friendly.semoga kita can get along yaa maya!

meja kami mmg lucky sbb 7 tiket bertuah,kami dapat 5 hadiah.yezzaaaaaa very da lucky ooooo.ade yg nak tumpang duduk dimeja kami sbb nak tumpang tuah kunun heheh..

apapun sume 'kenangan terindah' ini combi akan kenang setelah bergelar blogger.byk kenalan dialam cyber yg mane ade suke duka bersama walopun kita tidak kenal dialam realiti.insyaALLAH pnjg umo kita akan bertemu bertentang mata,bersentuh pipi satu hari nanti!

*makaseh darl temankan combi mlm tu ekk.. muahhh!




21 comments:

aNgRiAni said...

kakkkkkkkkkkkk
muahahahahaha
sangat shantekkkk laaa gambar2 kiter
kan
gambar abg tu paste laa kat sini...glamer abg malam tu
sgt sporting...
next year kita gi lagiiiii
yehaaaaaaaaaaaaaa

Tokyo BLUE said...

jeles blooger kat sane wat gathering.. hehe

echah_syed said...

muahaha..nnt combi letak sini :)

nikon ko tu pic dia mmg cantek..tak rugi beli memahal kan.. :D

insyaALLAH kita jupe lagi :)

maceh kasi pic abg tu ekk..muahhhh!

echah_syed said...

tokyo >> hehehh jeles ekk :p

sgt happening laa bro :D

sakurasa 2 said...

Wah happening gituuuu....
jumpa ramai bloggers bestnya

Hasbullah Pit said...

Ingatkan Melaka je ada

Maya said...

hehe sis, memang siok brabis bah, dapat jumpa sis, hubby sis, yang botak2 tu, yg grrrrlz tu, yg malu2 tu mcm2 ada malam tu...
Dan teristimewa buat sis, hadiah exabyte tu kan... macam tau2 ja hadiah tu mesti untuk sis.. hadiah SBG utk bday sis kan..
Happy bday, semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki... amin.

echah_syed said...

mimi >> jupe mimi pun best tau aritu :)

............

sebol >> ade ekk ?? ko pegi tak??

meh nak tgk pic.. :)

echah_syed said...

maya >> siok giler..mmg malu2 kamben ade ,malu kucin hehe.. :p

bawa huby sbb takut nak balik drive sorang2..nasib dia mau :D

hadiah exabyte tu combi kasi huby kunun dia mau berblog sbb dah ade kamera baru..hiks

harap jgn xpired sudalaa sbb dia bz skrg ni :(

makaseh doa tu maya.amin

Intan Rosnitta said...

Tgk pic pun tau akak enjoy the nite...

Tumpang happy utk akak :)

Cik abg bagi present apa? hihi...

azisazahar said...

hepi belated besday..sori gi jalan2 tk sempat nk ucap besday ;)

***semoga bahagia dan ceria di samping org2 tersayang \(^_^)/

Akak said...

Salam Combi...

Meriahnya gathering Sabahan Blogger nie, Combi vogue gitu..

echah_syed said...

intanku >> a'ah smpi demam intan :)

hadiah setia bersama selama 23 tahun intan..ok tak??

.............

azis >> makaseh yaa..

bz ekk.takpe combi paham :)

.............

akak >> slm akak..

meriah giler..sbb sume pun friendly walopun 1st time jupe :)

vouge ker?? malu aihh pakai baju cap ayam jek :D

Kujie said...

aku jeles nengok abg hang d apit gadis jelita...muahahahaha...

cucuk langit tuuuuu

ras-adieza said...

kak comb
bestnyer dapat jumpa bloggers. sekali sekala buat gathering....

echah_syed said...

jie >> seksi tahap gaban tu weiii :p

takpe bole tgk jek bkn bole pegang muhahaha :D

..........

ras >> best sgt sbb dorang sume friendly walopun 1st time jupe :)

jacq said...

So nice to meet you at the SBG combi! :)

echah_syed said...

jacq >> me too.thx u very muchh coz ur so nice n friendly.u made us so comfortable n happy that nite.hopefully meet u nx gath!

sgt terharu jacq !

LeeHng said...

eeek! XD

kita organisers SBG bukan orang nuffnang. LOL

but thanks anyway yeah :D

harap kita berjumpa lagi! n datang lah blog sya bila ada masa ruang :D

lily.lulu said...

woww ..
ramainyaaa sabahan bloggers ...
syiok giler aaa korang
bess bess !!!

echah_syed said...

leehng >> oppss sory..!

i'm so sory lee..salah ekk :(

thx to u too.we ur really enjoyz that nite :D

see u at nx gath yaa.

........

lily >> mmg best giler..sgt enjoyzzz !