Sunday, August 3, 2008

my besday 030808 10.00am

TODAY IS MY BESDAY 030808

smlm sabahan bloggers bertemu di imperial international hotel utk kali kedua tp ini kali pertama utk combi sejak jadi blogger.sgt happening dan later combi hapdet pic kat sini yaa.tp utk yg tak sabar nak tgk bole klik kat sini

*maya.. bole tak combi post pic mu disini??

29 comments:

shai said...

happy birthday ke 24 ye mama ;))

shai said...

happy birthday ke 24 ye mama ;))

IBU KUMBANG said...

HAPPY SWEET SIXTHTEEN hehehe.. semoga Allah berkati hidup combi...

echah_syed said...

shai >> ermmm smpi 2x komen tu ...setting pun dah penin sbb xcited sgt ni :)

makaseh shai... cptttt blnja mama mcd :p

..........

ibu kumbang >> takmo sixteen sbb mase tu lom byk duit n jerawat pun tgh menggode..hehe :p

makaseh dear :)

aNgRiAni said...

epi bestday kak...muahahahahaha
asal tak post gambar kiter tu kak???
hehehehehe

Intan Rosnitta said...

Happy Birthday sis combi dearie!

Moga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki & diberikan kesihatan tubuh badan.

& moga segala impian bakal jadi kenyataan!

~ hugs & kisses ~

echah_syed said...

intanku >> makaseh yaa :)

impian?? sume dah dapat intan cuma gi disney jer blom hehe.. :p

satu lagi impian..nak peluk intan..bila ekk?? :D

echah_syed said...

yani >> nak post tp dok wat photoscape dulu hehe..:)

tolong email pic abg..abg nak simpan dlm arkib dia.makaseh :p

takecare yaa.

suara said...

Salam combi...

Epi besday combi sayang... Semoga Allah melimpahkan combi dengan kasih sayangNya yang Maha Indah. Semoga senyuman combi mekar sentiasa. Semoga hanya yang terbaik akan berlaku dalam kehidupanmu sentiasa.

Muaahhh....

anaiz said...

kak combi,
hepi besday!! semoga sehat2 selalu. jaga kesihatan okeyy..

echah_syed said...

su >> slm su..

sgt terharu bila dirimu 'bersuara'..

makaseh yaa..semoga persahabatan ini kekal utk selamanyerr :)

echah_syed said...

anaiz >> makaseh ana..

bila umo dah teeeeeet mmg kena jaga kesihatan tp kdg terbabas gak huhu.. :(

cikgu panji said...

happy birthday. hadiah...mintak ngan orang sebelahlah ye...
moga sentiasa berbahagia dan di dalam keberkatanNya.

Jie said...

Selamat ulangtahun kelahiran puan combi..muaaahhhh......

moga ditepakan iman dan akidah, sihat tubuh badah, kesejahteraan dunia akhirat...rezeki melimpah ruah....moga dpt jumpa lagi..


erk...esok cik abg aku pula.

echah_syed said...

CP >> makaseh..dah dpt hadiah pagi selepas subuh..hiks :p

sensored utk 18sx jek :D


........

jie >> makaseh.amin

abg hg pun LEO ekk.patutlaa ramai peminat!

Tokyo BLUE said...

Allah selamatkan kamu...
Allah selamatkan kamu...
Allah selamatkan combi ku sayang!
Allah selamatkan kamu...

saya doakan combi dipanjangkan umo n dimurahkan rezeki! yey

sakurasa 2 said...

combi happy belated birthday moga bertambah cun

echah_syed said...

tokyo >> terharu ni.. :)

makaseh bro.

........

mimi >> hehe.. cun ker??

maceh mimi muahhhh!

Kamsiah said...

sealamat hari jadi..
selamat hari jadi..
selamat hari jadi combi
selamat hari jadi..

moga panjang umur,ttp sihat walafiat,bahagia bersama family..amin..!!

echah_syed said...

kam >> makaseh byk2..amin :)

echah_syed said...

shai >> baru mama prasan yg ke 24 ekk.takpe umo tu nombor yg selalu mengigatkan mama yg masa sudah hampir tiba..sbb tu mama letak lagu ungu tu disini :)

renung renungkan & slmt beramal motivasi dari doc chenta ~ dr combi

Akak said...

Salam Combi...

Birthday Combi sama dengan my youngest daughter..

Happy Belated Birthday Combi, semuga panjang umur, murah rezeki, berbahagia selalu disamping keluarga tersayang dan semuga sentiasa mendapat keredhaan & keampunan Allah SWT..

echah_syed said...

akak >> slm akak..

sama ekk.LEO yg bertuah.. :)

amin n thx akak.

~ beaber ~ said...

hepi belated besday to u ... ^_^

echah_syed said...

beaber >> thx BB.........>> BeaBer mcm ok kan hehehh :p

ras-adieza said...

happy birthday...kak comb, ari tu try masukkan dalam comment box ni... tak leh lak. hmmm..lambat dah saya wish. Banyak tak dapat hadiah n hadiah apa paling best?

echah_syed said...

ras >> takpe musim line down mmg nak buka page berjanggut.. :p

maceh ras..adiah paaaaling istimewa ialah kesetiaan abg bersama combi selama 23 tahun..alhamdulilah :)

lily.lulu said...

happy belated birthday auntieeeee !!!!

lily 2hb tau ..
auntie lepas lily pulak yer

:D

moga dipanjangkan umur
diberikan rezeki yg lebih
dan berbahagia selalu ..

aminnnn

echah_syed said...

lily >> amin.

makaseh lily..walopun dah semggu kan.. :)


kita da lucky LEO :D

~ jauhnyer celebrate besday smpi kota singa ye :)