Saturday, August 23, 2008

jom piza..! 230808

me n my bujang.. :)
hehe.. si butak.blom minta permission ni.satgi dia marah kalo nmpk pic dia kat sini.ade sape2 nak jadikan menantu ekeke :p

tapuk belakang abe sbb nak cover spare tyre muahaha!

opppssss..!

posing menunggu piza...17 minit kata dak piza tu tadi.org demam nak mkn piza laa kunun..! cecece :p

sejak demam ni combi teringin nak mkn piza hut (island supreme) laa pulokk.smlm ajak abe gi kk.alhamdulilah dah dapat pun.hari ni teringin nak minum ribena plus laici !

abe tolong beli ribena n laici jap gi bole tak..??mase ni laa nak manje-manje gituu :D

*precious jgn sedeh ekk,nnt balik sini kita gi sama-sama k :)

11 comments:

IBU KUMBANG said...

hehe pemalu rupanya si bujang akak ni

echah_syed said...

IK >> a'ah marah dia sbb dia ckp nnt kawan2 dia nmpk heheh :D

saham tgh naik kan..!

~Cinta Milo Ais~ said...

kak agak2 kalau milo ais taruk laici best tak hehehe

ras-adieza said...

saya ada anak dara, tapi baru form three, hehehe. amboi manjanyer dengan cik abe dia...

echah_syed said...

cinta >> jom try ! :p

tapi laici plus ribena mmg sedap.. :)


..............

ras >> my bujang tu form 4 ras..beso ekk.

manje ker??skali skala hehehh :p

nak cover spare tyre tuuu :D

Mat Gebu said...

Uikk..anak bujang sapa lahh tu, sat ada wajah kak combi, sat lagi ada wajah abg....Yang bawah tu..amboihhh, kak combi, manja2 kocenggg....lepas ni sah pizza hut, ambil depa berdua jadi "model"....

echah_syed said...

mat >> lame tak nmpk ko.ingat dah sesat nak mai umah combi :p

mane ade malu laa mat..ko nmpk licin pinggan siap jilat pisau n garpu lagik :D

bila nak buat piza kat combi :)

aNgRiAni said...

waaaaa...pizza lagi
uhukkkkkk
sgt setappp kan

comeyyy muka aan...

echah_syed said...

yani >> suke laa island supreme yummy!

sibutak tu hehe..

Jie said...

akhirnya...ade pix An kt sini..hehehehe

erk...aku pun rasa2 mcm nk teringin2lah..

nk terigin ape ye..kahkahah

echah_syed said...

jie >> teringin..?? kabo laa kat aku weii :p

meh bisik kat tinger :D

*dia senyum kamben sbb yani ckp dia comey :p