Friday, August 15, 2008

i luv it... 150808

tanda kasih dari akak & ibu kumbang..thx so muchh! kreatif ke umah combi ni :p

tanda kasih dari kamsiah..thx kam muahhh !byknyerr ni..tak terbalas combi :)

tanda kasih dari ras adieza,datin jun ,sakura & shay.thx sgt terharu muahhh!


tanda ingatan dari kujie..thx beb aku sgtlaa teruja sbb mai jauh dari serendah naik belon seberang laut cina selatan limpas sulaman by pass smpi tuaran..jauhnyerr tu :D

'everyone is the age of their heart!'
~ kujie ~

sepasang kurung dari kujie,
utk combi yg di-ingati,
tanda ingatan dihari jadi,
semoga persahabatan kekal dihati..
~ combi ~

*combi masih berhutang dgn ibu kumbang sbb teks ucapan blom siap lagi :p
*kalo ade yg combi tertinggal nak ucap makaseh sila maklum yaa..pelupe gak combi ni :)


11 comments:

Jie said...

dan lagi kot nk p tempah....

echah_syed said...

kedai takmo lagi dah tp kat kawan aku tak tanye lagi.. :)

aku hantaQ ja kalo tak siap aku simpan tuk raya aji hehe.. :D

thx naa.

Akak said...

Salam Combi...

tahniah dapat award & hadiah dari kawan2, akak bagi award Combi tak sudi ka nak ambik? uwaaaaa sedih!

Apa2 pun enjouy sungguh tgk gambar2 hanimun Combi nih..

Kamsiah said...

combi..walau sekadar layangan diatas skrin je..namun dihati..tetap abadi persahabatan ini..semoga satu hari,ada rezeki utk bersua..:)

aNgRiAni said...

manyak nyaaaa award akak
makin penuh laa sidebar akak kat sebelah tu yer :p

echah_syed said...

akak >> ade lagi ekk.bkn yg award kreatif tu je..huhu sory :(

nnt combi pi ronda tgk kat umah akak ye :)

...........

kamsiah >> insyaALLAH kam.kulim ngn bandar baru bkn jauh pun kan :)

...........

yani >> aritu yonna komplen sidebar tu berat bila nak open page..betol ke??

combi bukak sendiri ok je laju..tatau mane silap.

IBU KUMBANG said...

hehehe... combi, tak pe... kekadang artis lupa gak nak cakap kat pentas.. speechless katanya.. Sorry combi, lama x menengok... banyak halangan hehehe.. kalu jengok pun x sempat nak bagi salam.. apatah lagik hapdate blog... huhuh.. sedih!

echah_syed said...

ibu kumbang >> speechless muhaha.. :p

idea jem laa ibu kumbang..alasan ekeke :)

bz ekk.takpe keje lebih penting nnt soru missed pulak ekeke :D

Intan Rosnitta said...

WOW!, byk awards akak dpt!!!
Itu tandanya akak selalu diingatan!

~hugs~

echah_syed said...

intanku >> hehe..tak muat lemari.kena order yg baru :)

ras-adieza said...

kak comb

muatker lemari tu....kat padang besaq ada lemari besaq....murah. nanti kita pos pakai kapal ke sana sebab nak muatkan bear tu jer dah satu lemari.