Friday, August 29, 2008

mega sale.. 290808

mega sale weiiii...adehhh!

towel ni 3 helai rm90 & after diskaun rm50 jek.. ok laa tu :p

my fav kaler..ceklat,ijoo & oren :)

sony camera bag tu rm 90 gak..puas kecek ngn mamat kedai tu dapatlaa rm70 :p

huby mmg nak beli sony bag tu cover camera mahei dia dari terantuk sbb dlm bag tu ade sponge..puas ati dia dah :)

parfum brut ..mengenang pertemuan kami dulu2.. ekeke :D

kelabu bijik mata hitam ku oleh mega sale beb..!

17 comments:

yOnnA said...

mama!!
towel ceklat tu gile cantek!!
yonna x penah jumpe towel ceklat cmtu waaa

Kujie said...

hang kelabu biji mata..aku yg tinggai duit yg kaler kelabu je..

duit ringgit² tu je..hahaha

echah_syed said...

yonna >> a'ah laa pulak.ceklat ni kuranglaa sket nmpk daki bila dah guna kuikuikui :p

ade satu je lagi mase mama beli tu..sold out kaler tu :)

.............

kujie >> tu laa ekk.risau tol aku.nak kena kawal napsu napsi ni.. :(

duit plastik kan ade ganti duit kelabu..!

IBU KUMBANG said...

cheq berkenan ngan towel orange tu..

Intan Rosnitta said...

Parfume??? Masa cinta baru berputik dulu2 ek...

Patutlah wangi je bukak blog tadi!

Hihi :P

echah_syed said...

IK >> oren ni nmpk cantek tapi cepat lekat daki :p

sweet je kan :)


...........

intanku >> a'ah bau ni laa yg cheQ dok rindu rinduan bila tak jupe ekeke :p

selepas 23 tahun baru jupe balik si brut ni.. :D

parfum murah je beb..!

aNgRiAni said...

shantekkkknyaaa

yani suka hijau ngan oren
beli kat ner kak?

yani boleh buka blog akak
apa yer masalahnya :-?
muahhhssssss

Cakap Kosong said...

kaler oren tu, my feberet.

Mak Su said...

cantik2 kaler towel tu. kita berkenan plaks rasanya

echah_syed said...

yani >> sweet je kan..

beli kat pacific ngiukee.. :)

dah bole..ntah dia majuk kot :(

............

CK >> wahh samalaa kita..bole buat club oren & ijoo :D

............

maksu >> tgk laa sape yg pilih cecece :p

~Cinta Milo Ais~ said...

shopping sakan akak kita ni yek hehe

suara said...

su nak yg ijau... nak ijau... ijau
hehe...
apa kata combi buat mega sale kat blog ni... hehe

muadzlife said...

hahahaha kelabu dah biji mata?.. hehehe..ujung tahun ada lagi :P

echah_syed said...

cinta >> tak sakan pun cinonet jek tu..no pulus :p


............

su >> ijoo kaler kedamaian gituu.. :)

mega sale kat sini su..??takmo nnt sedeh sbb no pulus.. :(


............


muadz >> precious dah berpinar bijik mata sbb kat sana lagi byk sale..diam tak diam dia dah sambar 2 pasang kasut...adehh !

tu laa ujung thn sale kat sana laa pulokk :p

sumenyer nmpk murah beb..walopun! :D

Akak said...

Salam Combi...

Amboi2 shopping sakan noo..

ras-adieza said...

kak combi

'brut' tu samalah dengan saya. teringat ketika saat2 pertemuan. Agaknyer orang laki bujang dulu2 suka pakai perfume tu kut.

echah_syed said...

akak >> slm akak..

budget shopin jek..no al-fulusi :p



.............

ras >> parfum budget ekeke :p