Monday, August 18, 2008

mandi bunga.. 180808

~ combi sgt suke pic ni ~


jom mandi bunga sbb aura bunga bole buat badan jadi sihat.. :p

org dulu2 ckp mandi bunga utk buang 'benda2' yg tak baik pada badan kita..mungkin benar mungkin tidak bergantung pada diri masing2 dan tahap kepercayaan kita..

bunga salah satu anugerah alam yg tidak ternilai dan bunga selalunyer cantek walopun kadang2 ade yg busuk mcm bunga taik ayam !

9 comments:

aNgRiAni said...

ye ker kak…:-?
takper…nt yani cari lagi theme yg tantekkkk
setakat ni jer laa dolu…
yg dolu tu okie cuma space dia kecik kak…hehehehehehhe
tak mare pun…yani tak kisah kak…yg baik kan dijadikan tauladan :x
muahhhhssss

gi mana menghilang kak ???

meera said...

penah dulu dgr kat radio kata...
mandi bunga ni sbnrnya utk menyegarkan badan & menaikkan semangat... keharuman dan warna-warni bunga tu yg merangsang kesihatan & semangat kita... lebih kurang sama la ngan aromatherapi tu... kan combi kan ...

Mak Su said...

ada kebaikannya

Intan Rosnitta said...

Mandi bunga? Sempena apa tu?

K.Combi mcm bz je skrg, dah lama x singgah rumah.. huhu :(

IBU KUMBANG said...

1st time mandi bunga masa sehari sebelum kahwin... mak andam suruh..

anaiz said...

saya tak penah mandi munger la kak combi.
tapikan mesti wangi je badan lepas mandi.
time kawen pun mak andam tak suruh mandi pong. huhu!!

echah_syed said...

yani >> mmg cantek template baru tu cuma stripe tu jek yg silau :)


...........

meera >> betol meera sama dgn aromatherapi..

combi suke lilin wangi yg dibakar :)

rase tenang bilik pun wangi kan.


...........

maksu >> a'ah mesti ade sbb org dolu2 amalkan mandi bunga ni :)


...........

intanku >> mandi bunga mcm kat spa tu laa..wangi n aura bunga buat kita rase tenang.. :)

try buat kat umah intan.combi tak sihat laa demam plus batuk ni :(


............

ibu kumbang >> betol tu..mak andam suruh mandi sbb nak ambek aura seri tu :)

mmg bestkan..


............

anaiz >> skrg buat kat umah..petik jer bunga pastu letak dlm air.mmg best try laa :)

azlanlin said...

Sebab tu lelaki juga suka banyak bunga di sekelilingnya...
ngeh..ngeh..ngeh...

Wanita juga perlu berhati-hati dengan lelaki yang selalu bercakap secara berbunga-bunga...

ngeh..ngeh..ngeh..

echah_syed said...

daklan >> mcm ko ekk :p