Thursday, August 28, 2008

nike sportswear..280808


innovator series ~ overtime with changemarkers.
~ Questlove design ~


kelmarin anak tumpang combi si alya nmpk pic kasut NIKE ni kat blog combi..
'wow canteknyerr mamayah..dua2 alya suke,bole tak beli dua2 belah yg kaler merah kaki kanan dan yg gold kaki kiri..'

combi tanye ngape tak beli jer dua pasang,bole gilir2 pakai.dia jawap tak bole sbb mahal nnt mama tak cukup duit kesian mama..! mmg bertimbang rase mokcik ni walopun baru 6 tahun..alhamdulilah.

kasut ni mmg bravo giler..sgt cantek laa.combi mmg suke sport shoes sbb rase kemas bila berjln esp kalo jejalan jauh..setakat ni combi dah ade 4 sport shoes :)

bole klik kat iklan paling bawah diblog combi kalo nak tgk video innovator series ~Questlove design by nuffang.. sila sila!

*sape2 nak sponsor ekeke :p

15 comments:

aNgRiAni said...

jom pakat2 minta nuffnang sponsor...
hehehehehehe

yani dah lama tak pakai kasut sport

hehehehehehehe

kak...minggu nie bz sikit...tu yg jarang apdet...
online pun kejap jer...

kalau kat umah berebut dengan nan...wakakakakaka lolz
muaahhhssssss

(¯`v´¯)♥nrina♥(¯`v´¯) said...

wah mmg cantik pun kasut tu....bg peminat kasut spot lagi ler...

saya ni bukan tak minat tapi leceh ler nak pakai...hehe..

joging dah ler tak penah..jenjalan shooping ader ler hehehe...

Cakap Kosong said...

tu kalu nk tracel jauh tu, ok gak pakai kasut macam tu.

echah_syed said...

yani >> minta sponsor kat laling jek :p

combi & precious mmg peminat sport shoes yani..pantang jupe lame membelek bkn membeli huhuhu..

combi pun dpt masuk memlm je ni..bln posa ni tatau lagi cmne sbb kita makin bz kan ..

takecare yaa


...............

nrina >>

betol utk yg berminat je laa.combi mmg sgt suke sport shoes..sehingga kini ade 4 pasang yg masih bole dipakai..yg lain2 tu ade yg sempit n rosak dah :)

kalo gi shopin combi tak pakai cuma gi jejln traveling jer atau gi erobik ngn kengkawans :D

echah_syed said...

CK >> yup..sgt sesuai.dulu2 combi selalu naik ketapi dari KL central ke utara..so dlm tu ekon sejuk sgt..jadi terbiasalahh dgn sport shoes.. :)

IBU KUMBANG said...

iskh... kalu saya pakai kasut memahal ni, saya pakai suar singkat... rugi ooo.. beli memahal orang x nampak.. wakakaka

echah_syed said...

IK >> idea yg bagus tu..suar singkat dgn stokin jalur2.. :p

silap ari bulan org ingat kita badut jalanan ekeke.. :D

kalo pakai kasut memahal jln pun mcm model gituuu kuikuikui :p

Intan Rosnitta said...

K.Combiku ini mmg stylo! Pakai kasut size berapa ni???

Kujie said...

anak2 aku pakai kasut, tali kasut sebelah putih, sebelah hitam..entah pesen apa..

taik cicak kot

echah_syed said...

intan >> hehe tak ler intan..mmg suke sbb bila berjln jauh kaki tak sakit... :D

saiz 6 or 7..beso kaki kita :p

...............


kujie >> budak2 ni kreatif tp kalo kita buat cam gitu org ckp bertebiat laa pulokk :(

kuInaJentayutiara said...

sy pakai sepot shoes p site sbb safety boots yg paling kecik size 5 pun besar gedabak bila pakai jd mcm mickey mouse, tak kuasa nk angkat kaki...

Mak Su said...

x nk iklan, nk kasut....(sambil nangis hentak2 kaki)

arsaili said...

salam..banyak nya kasut sport aunty. Anyway salam berpuasa ya...maaf salah silap..kim salam ramadhan gak kat uncle

~Cinta Milo Ais~ said...

anak tumpang tu apa maksudnya kak? anak sedara ke? tak tau hehe

echah_syed said...

kuina >> safety boots tu size org jantan kot.. heheh :)

combi ikut jenis kasut kdg size 5 pun ok..tp combi mmg suke saiz 6 laa.


..............

maksu >> bole bole kita tgu org sponsor ekk.tak mampu mahei bebenor :(


..............

arsaili >> samalaa kita :)

dah sampaikan kat uncle.


..............

cinta >> anak tumpang tu..anak kwn combi yg selalu dtg tumpang sini.dorang dtg tuka baju sek sbb ade dua sesi ..sek agama pagi n sek keb sebelah ptg.. :)

combi takmo guna 'anak angkat'sbb tak mampu nak galas amanah tu.