Thursday, August 14, 2008

flora.. 140808












pic ni sume combi snap dgn A300..sgt laa teruja daku.ok tak..??

ade lagi tau..hehehh :p

borink ke..??

lokasi :
taman negara kundasang

kinabalu pine resort
mount kinabalu heritage resort & spa

23 comments:

good stock picks said...

i think you add more info about it.

casino gambling said...

Well for me its better to be more realistic.

lotto 649 said...

Kanami sang imo blog. Daw spaghetti.

super lotto numbers said...

Gomen kudasai.

Kujie said...

spam dah dtg menyerang blog tu combi..hehehehehe


gambo pisang hutan tu ...mcm biasa ku tengok..rupa2 belakang rumah je..

amboiii..sakan nooo berxperimen

Kamsiah said...

combi..saya suka bunga2..kehijauan..mendamaikan perasaan..apa lagi kalau berdua je dgn cik abg..huhu rasa mcm time berchenta dolu dolu--

Akak said...

Salam combi...

Yg laer purple to morning glory ka Combi, amboi cantiknya akak berkenan lah..

muadzlife said...

cantikkk woo. ske banget!!!

KAKTINY said...

wah wah wah.. combi dan bunga-bungaan.. aduhai.. layanzzz...

i-chimera said...

alam kenal combi...

1st of all... nice pic. good job...

bila satu tugas tu diberi kepada yg pakar, tidak ada yg lain hasil yg kita lihat selain dari kesempurnaan... see, gambar pisang utan tu pun nampak cantik... yg buga-bungaan tu apatah lagi...

Intan Rosnitta said...

Terang & jelas.

Kalau muka org leh nampak segala bekas jerawat ni! :P

Mak Su said...

combi, cantik.... menggambarkan kreativiti anda... eh, maksu boleh dilawati di dua2 tempat, dua2 tu tempat lepak maksu... :)

echah_syed said...

kujie >> aku zoom in tu jie..hehe :)

cantek laa pulak bila dah jd pic.mesti pasal camera mahal ni cecece.. :p

...........

kam >> lagi2 ditmpt sajuuuukk gitu :p

...........

akak >> a'ah tp skrg kundasang tak ujan so bunga tak berapa segar :(

...........

muadz >> kat holland aritu lagi cantek kan maksu :)

...........

kak tiny >> layan jer..hehe :p

...........

i-chimera >> thx singgah :)

slm kenal yaa..

combi baru berjinak-jinak dgn hobi menembak ni..pic pisang tu tak sangka cantek sbb ditengah2 hutan tu..combi zoom in :D

..........

intanku >> mmg abis segala spare tyre combi nmpk huhu.. :(

..........

maksu >> kreatif ekk.thx mmg combi teringin nak ambek pic byk2 lagi ni..dah plan cuti ni nak pi menembak :p

wahh.. satu banglo,satu kondo ekk.

aNgRiAni said...

amboi2....bukan men lagi akak
dah terer sekarang yer...
hehehehehe
shantekkkk bunga2 tueeeeee

echah_syed said...

yani >> lom terer lagi beb :)

tp mmg best laa..camera mahal hehe :p

azlanlin said...

waaa...caiyok la sis aku nih.. Daklan tak teruja dgn gambar2 yangcantik tu. Gambar tu jadi cantik kerana adanya kamera yang berkualiti... maka, daklan teruja pada kamera dan tangan yang menyenap objek dlam gambar tu...perhggggg..

echah_syed said...

daklan >> sume membantu..camera yg canggih serta penembaknyerr yg semakin handal kuikuikui :p

mesti loya tekak daklan baca ni..biar jek :D

CikguZue said...

waa...eksperimen kamera baru la ni...hehehe...
cuba try pula guna micro zoom. urat2 pada bunga pun boleh nampak, lebih2 lagi guna kamera canggih ni.
nice pic and selamat bergembiralah menembak lagi.

echah_syed said...

cikgu zue >> tu laa intan ckp bole nmpk parut jerawat..huhu :(

sume spare tyre combi pun tak leh tapuk lagi ni :p

aNgRiAni said...

kualiti gambar akak tu sesuweiii lerrr dgn rega camera akak tu kan...
tak nyesal beli...
yehaaaaaaaaaaa

echah_syed said...

yani >> 2,3 arini abe bawa gi kolej ambek pic sukan..dia ckp nak buat xperimen hehe :p

nikon yani pun bravo gak.camera sukan olimpik beijing lagik :D

Tokyo BLUE said...

tak ajk pun.. heheh

echah_syed said...

tokyo blue >> sengaja tak ajak nnt ko kaco daun..hiks :p