Sunday, July 27, 2008

burberry.. 270708 12.46am

thx kam..so sweet :)

tapi combi rajin mandi tau.. :p

nnt bila jupe kasi yg betol2 punye ekk :D

13 comments:

Tokyo BLUE said...

ingt ke dapat perfeum betul.. heheh xpelah.. pasni print olok2 je sembur kat badan.. hehe

Kamezaim said...

nak beli xmampu,dpt tngok gmbr je pun jadilah..hahaha rajin mandi ke?ni mesti siap berendam dlm air ni..muahaha nak join lah mcm tu..hehe

Ziana said...

ermmm wangi nye mama!!!!
:)

mama.........miss yuuuuuuu!!
muahssss

marjerin said...

burberry..nice..:)

arsaili said...

salam..sedap ker bau dia aunty

Kamsiah said...

bau burrbery mmg da bomb
ni kisah benar saya kak combi
3 kali 'diekori' oleh wanita india dan 2 wanita cina
sbb nak tanya perfume apa yg dipakai
siap minta tulis lagi kat kertas
kut2 salah sebut bila dia org nak pi beli...
kalau kat tudung tu,pas basuh pun masih berbau lagi..

echah_syed said...

tokyo b >> nnt jupe dia nak minta yg betol2 punye hehe... :p

.............

kamezaim >> samalaaa kita tgk jelaa :)

nak join..??bole jom dlm kolam public hehe :D

..............

ziana >> wangi ekk.mama cuba mimpi mlm ni cari bau tu :p

..............

marjerin >> yer?? uishh cam best ni :)

..............

arsaili >> nnt antie mimpi mlm ni dulu ekk. :p

..............

kam >> yer ker??bahaya ni kalo lelaki yg kejo hehe.. :D

mahal tak??

IBU KUMBANG said...

saya dapat imagine baunya bila saya buka blog combi.. tak sangka blog pun pakai perfume.. hehe

anaiz said...

burberry??
patut la wangi semacam jer. hehe..!!

Intan Rosnitta said...

Semerbak harum!

:D

echah_syed said...

ibu kumbang >> a'ah blog pun pakai perfume.. :p

ngape combi tak bole bukak blog ibu kumbang arr.dah 2 hari tau.bila buka hanya ade coding yg berserabut dgn pic lady bird beso sgt...penuh satu screen pc :(

............

anaiz >> wangi ekk??combi blom pernah tercium bau burberry :)

............

intan >> mesti kam wangi jer spnjg hari ekk :p

Comot-nyew-aku said...

combi...bawu je smlm g klcc nengok ade burberry wat pomosyen sale gitew kt ground floor..hikhik

echah_syed said...

comot >> mahal tak??