Tuesday, July 8, 2008

jelly.. 080708 10.44pm

tadaaaaaaaaaaaaa..!

ciptaan precious yg terakhir sebelum balik s.alam..

sgt kalerful & menarik :)

combi taruk nama ' mix fruits jelly merindu kasih'.. ok tak??

mesti ko senyum kamben kan kan.. :p

nota : bole buat hantaran kawen ni..apelagi shai jom combi sponsor..nak tak ?

18 comments:

Ziana said...

cedapnyeeeee...
nk skit mama!!
leh x?
kakdik sgt suke jelly2 nih..
:)

**hugss**

IBU KUMBANG said...

Buat jamuan ntuk raya pun sodap... Puasa pun belum dah ingat raya)

muadzlife said...

nampak manis dan sedappp..nakkkkk!!

echah_syed said...

ziana >> suke ekk.mcm aan sgt suke jelly :)

alaaa jauh laa kakdik :(

*hugs*

.....................................

ibu kumbang >> kalo raya bole jd penghias meja kan :D

baju raya kita dah siap tau hehe..

...................................

muadz >> manis buah jer maksu.. :)

nak ker?? ni yg combi sedeh ni sbb tak dpt anto by email :p

AbGJaS said...

Hi Combi,
Haaa...dah habis 'mix fruits jelly merindu kasih' tu? Tak tinggal sikit utk abgjas?
Huhuhu... kempunan la slurrrppp!!

Lily.Lulu. said...

cedapppnyaaa ...
lagi2 ada mix fruit tuh
nyum nyum !!~

echah_syed said...

abg jas >> sowii..dah abis laa.. :(

nnt kita buat lain special tuk abg jas :D

.....................................

lily >> tuang susu cair kat atas dia lagi nmpk cantek n yummy !

Jentayutiara said...

ada lg tak?

manje said...

salam combi

mmm mkn sejuk2 sedap nih...huhu merindu ngan combi :)

Intan Rosnitta said...

Kelas nama jelly ni...ala2 tajuk lagu ler pulak... hihi :)

echah_syed said...

jentayutiara >> dah abis laa yang.. :p

....................................

manje >> lamenyer tak nmpk dia..rindu kat manje gak :)


.....................................

intan >> hehe..kalah m.nasir nih :p

CIKGU PANJI said...

tak dpt tengok precious, tgk jelly buatannya pun ok...hehe

echah_syed said...

cikgu panji >> org berchenta kalo nmpk bumbung umah pun ilang rindu.. :p

~ beaber ~ said...

tunggu arrrr raya me mai sabah ... hew hew hew

CikguZue said...

cantik dan fresh nampaknya...sedap tentunya tu....terliur la.

thafiexq said...

letak je nama ape pun.. yang pasti saya NKKKKKKKK

aNgRiAni said...

akak...nyesal yani tak makan banyak2 ari tewwwwww....waaaaaaaaaaaaaaaaaaa

echah_syed said...

beaber >> raya kat sini ekk.

sila sila jgn lupe bw ketam goreng..hehe :p

.....................................

cikgu zue >> sejuk baru sedapp kan :)

.....................................

thafiexq >> cianyer dia..anak sape ni :p

meh dtg sini :D

..................................

yani >> yg ini lupe nak tunjuk aritu..aan kasi abis dia potong kecik2 taruk dlm susu cair :p

yg bunga2 tu lupe nak kirim kat si kakak laa..dah yani pergi baru teringat :(