Monday, July 7, 2008

my precious.. 070708 10.27pm

Q nak check in..combi tahu dia pun sedeh nak balik s.alam :(
dak milo ais & dak kek ceklat hohoho... :p

precious dah balik s.alam sabtu kelmarin..combi sgtlaa sedeh huhuhu.. :(

takde kwn nak pot pet smpi subuh ..nak bergosipp,nak window shopin,nak marah,nak jerit,nak buat kek ceklat yg mmg fav dia..nak ketawa pecah perut,nak buat bodo n mengong dan mcm2 lagi...mis her so muchh !

wat ever sume plan dah tertunai cuma gi labuan jer..alasan dia ade kat sini..combi pun rase lega sbb teda plan kena forward..syukur ssgt.besalaa kan jd mak ni takut rase ralat dihati :(

harap dapat bersama pada raya nnt..insyaALLAH.

takecare darl n study smart yaa!

7 comments:

Abang Long said...

'Belajarlah' untuk berpisah, kita lebih tabah.

aNgRiAni said...

errrrmmmm...sedeynyaaa...uhuksss
sempat gaks yani juper precious kan kak...thankssss
memang ana tu comey and friendly kan...so sumeeettt
caaayang akak...

thafiexq said...

ala.. baru berpisah ke shah alam .. kire dekat lagi tuh.. macam saya ni.. sorang kat shah alam.. sorang lagi kat benua lain.. cane tuh? waaaa lagi sedih tersedih lagi menyedihkan

echah_syed said...

abg long >> betol tu ..tp kasih syg yg sgt mendlm membuat kita rase sedeh.. :(

berpisah tetap akan terjadi sbb bkn dia akan tinggal dgn kita utk selamanye :)

.....................................

yani >> ermm kalo bkn yani yg dtg..sahih dia tdo smpi mlm laa tuu :(

...................................

thafiexq >> sgt sedeh..tp kdg2 dah tua2 ni sensitip sket huahua :p

dulu2 dgr citer anak2 kwn yg gi oversea..mcm kita tak kisah pun tp bila sendiri baru dpt rase perasaan itu ..

hidup mcm roda..betol tak?

Intan Rosnitta said...

Pisah kejap je...raya nanti leh jumpa lagi.

K.Combi kena terima dah itu ketentuanNya.. esok2 precious dah kawin kena berpisah gak. Tapi ikatan ibu & anak tetap kekal walau di mana berada...

>>> Yg dlm kotak tu mesti makanan kan...hiks :)

IBU KUMBANG said...

Uhuk2.. sedey.. tingat kat emak dan emak mertua... diorgla tempat saya bergosip dan berperang... :))

echah_syed said...

intan >> mcm tak nak suruh dia kawen laa..walopun dah beso pnjg tp combi rase dia tetap mcm bb..dia dok hostel dari form 1..tu yg mcm sedeh bila dia nak berjauhan lagi.. :(


dlm kotak tu ade ikan bilis & ikan masin nak kasi makcik dia kat banting :)

tak bawa ape2 makanan pun intan sbb dia bole beli kat sana jek. nnt over weight pulak.

...................................

ibu kumbang >> bergosipp n berperang..?? uishh combi tak pernah berperang tp bergossip adelaa sket2 hehe..