Thursday, July 3, 2008

kakak si aniQ.. 030708 7.11am

aii mcm stacy ke?..terlebey suda !

nama aii siti nuralya afiQah(aii ni kakak si aniQ yg glemer tu..)

umur aii 6 tahun..

hobi aii..tgk tv,dgr lagu mila & main ps 2.aii dah pandai gi website astro sendiri sbb nak tgk program kanak2..

aii suka uncle aznil dan sgt suka tom tom bak..

aii juga penonton tegar hikayat putera shazlan & geng bas sekolah.selalu kena marah sbb tak kasi chance org lain tuka channel tv..hiks

aii suke lagu mila..sume lagi mila aii pandai nyanyi tau.. :p

cita2 aii nak jadi doktor mcm makcik aii..(makcik ni adik mama aii..)

mama & papa aii cikgu..tapi aii tetap nak jadi doktor..

aii dah pandai membaca dan menulis walopun aii baru 6 tahun..sukenyer aii..

pstttt..aii selalu curi2 baca sms mamayah tau ( mamayah tu puan punyer persis pearl hehe..)

tahun dpn aii dah nak gi sekolah..mesti best dapat ramai kwn baru..

terlebey suda..aii nak gi sekolah..jupe lagi yaa :D

nota:mokcik becok ni sgt laa kepoh..tapi dia anak yg sgt mendgr kata & tak nakal.. tu yg mamayah syg kat dia...muahhhh!


6 comments:

Intan Rosnitta said...

Alahai comel nya si kakak ni. Nampak keletah je :P

Si adik kat rumah ni pun sama... Semua lagu mila dia tau & suka buat gaya mcm stacy!

Selalu tgk channel 611 & kadang2 suka sorok remote astro takut org lain tukar channel...huhu.

echah_syed said...

intan >> skrg sume anak2 suke mila n stacy..kalo lagu stacy yg gedikz tu siap dgn gaya skali :p


kalo kat umah combi dia mmg menang kontrol remote tp kat umah dia papa dia laa kontrol.. :D

pReciOus shaRihaNa iLesOr said...

nenek yg sgt becok~!
alaaa~
nk blik dh.
lm lg br jmp dorg.
heeeeee~

echah_syed said...

p >> aii mesti rindu kat yu tau :p

nadia yuna said...

comelnya!
comel sungguh matanya!
=)

Lily.Lulu. said...

comeynyaa si kecik nih
:D