Friday, July 4, 2008

nasi lemak... 040708 6.53am

nak ajak mkn nasi lemak..jom jom nak kasi jeles sama itu budak comot laa hohoho..

ada ke patut dia tunjuk deroyan kat cheQ..nak habaQ noo deroyan kat sini punyer laa mahei weii :(

ade ker patut sekilo depa juai rm25,rm20,rm18,rm15 dan yg nipis dan tak sedap depa juai rm10.depa nak nek aji cepat kot tu yg juai mahai kui kui kui.. :p

wat ever sukati depa laa noo sbb deroyan tu depa punye kan..cheQ nak mkn buah pisang ngn papaya je..dah majuk ni :(

mot kurier laa kat cheQ naa..!

pstttt..berita terbaru..sikui(tembikai)ade sifat2 VIAGRA..wat do u think beaber..??

13 comments:

Comot-nyew-aku said...

Combi..nasik lemak ni daa bowing daa sgt.. kuikuikui.. da combi mintak cheq post doyan, lantas permintaan dilaksanakan aa.. nak kurier? arini mot lik Sobang daa..tu pasal yg eksen tunjuk mkn mcm2..ekek

~ beaber ~ said...

hew hew hew tersedak beaber sat nama kena panggeyy nehh ...

ada keww mcm itewww ... temikai nehh??

kureng pasti lewww nanti me makan temikai try test tengok ...

wahahahaha

nadia yuna said...

sambal itu macam best!
terliur kejap
=)

Mat Gebu said...

wowww....good news for us lahh..ahakss...kak combi jgn beli tembikai tauuu, i takut nanti dapat "adik'..ahaksss...mampusss guaaa kena belasahh kang!!!...lariiiiiiiii!!!

suara said...

su selalu oder nasi lemak yang tak pakai santan... errr... nasi putih tapi lauk nasi lemak. boleh panggil nasi lemak lagi ke?

Lily.Lulu. said...

auntie .. kita dah lama x makan nasi lemak .. cuba mengawal x nak makan ..

tapi bile tgk auntie punya nasi lemak tuh .. alahaiiiiiii ... kecur dibuatnya ...
:(


mahai ek durian kat sana ...

TokNabe said...

Salam .. mai lepak rumah combi, nak ngendeng nasi lemak sepinggan. Ada lagi ke?

anaiz said...

nasik lemak??
durian??

oh sedap nyer. heaven la kalau dapat makan. hehe..

aNgRiAni said...

a'aaah laa kak
teringat nak berposing2 time kat umah akak
rugi jer rasanyaaa
uwaaaaaaaaaaaaaaaaa
padahal yani dah bawak kamera...ado dlm keta... :((

IBU KUMBANG said...

Ya Ampunnnn.. Saya memang tengah ngidam nasi lemak ni.. tapi apakan daya takleh makan tengah control makan.. naik mendadak.. takpe tengok jela..

thafiexq said...

nasik lemak? waa...... terganggu emosi nk makan... sebulan sekali je leh makan... waaa

CikguZue said...

pernah makan deroyan kat sana. memang mahal kan. kononnya nak rasa deroyan sabah, sekali rupanya dari thailand jugak. Huwaaa....

echah_syed said...

comot >> keje kat subang ekk.mesti sedeh giler kan dah nak balik huhuhu :(

.....................................

beaber >> dah try ker lom ?? ehem ehemm :p

.....................................

nadia >> sedap ke..? :)
slmt kembali ke kolej..
takecare :)

....................................

mat >> amboi amboi..psttt nak suh abe try..bole??

...................................

su >> mane2 jer su..asal kita selesa kan :)

combi guna santan serbuk jer :D

...................................

lily >> yer ker..?? takpe skali skali bole laa :p

mmg mahei..kdg dorang sanggup buang bila buruk dari jual murah..adehh !

...................................

anaiz >> betol tu..sampai tak henggat donia gituu :p

...................................

yani >> tu laa pasal..takpe nnt selalu bergambo org buring plak tgk kita..hiks :p

...................................

ibu kumbang >> bole ganti jer fresh milk dgn santan tp kena laa masak sendiri..rajin ker?? :D

...................................

thafiexq >> lorr ngaper tak mkn..?? bole bah skali skala :D

rugi tau nikmat donia tuu :p

...................................

cikgu zue >> combi hentam je asal deroyan tp problemnyerr mahei weii :(

takpe mkn jer buah lain ekk :)