Monday, July 14, 2008

ola olaaa.. 140708 8.12pm

anak2 si precious.. :))

jgn sedeh tau precious..sume in kontrol huhuhu :(

pak n mak bear..hehe :p

cian ditinggal dak pinky haired..takpe ni 'opah' ade kuikuikui :D

ni laa anak2 precious.disebabkan tak muat kapal jd tinggal la dorang kat sini..huhu :(

kalo ko rindu selalu laa interprem sini ye..bole tgk dorang cecece :p

mis u darl *big hugs*

10 comments:

Lily.Lulu. said...

wahhh .. banyaknyaa anak precious
kerinduan laa nanti yeh
:D

IBU KUMBANG said...

Amboi! sesak katil.. harus si emak membelikan katil yang lebih besar untuk precious dan kuncu2 nya

echah_syed said...

lily >> a'ah ape lagi :(

....................................

ibu kumbang >> sepatutnyer kan..tp bilik tu kecik share ngn adiknye lagi.. :(

nnt combi beli banglo siap katil queen size lagik hehe.. :p

bila laa cheQ nak koyooo ni :)

Akak said...

Salam Combi...

Ramainya koleksi teddy bear precious, anak2 akak dulu pun mcm tu tapi bila ditegur dek nenek dia terus let go semua, sebenaqnya akak pun suka teddy bear nih..

echah_syed said...

akak >> org dulu2 byk pantang larangnye :)

Intan Rosnitta said...

Opah kena praktis jaga cucu yg ni dulu. Esok2 jaga cucu betul pulak. Hihi :)

Pssstt tak lama dah tu kan K.Combi.. Dalam 2-3 tahun bercucu lah kot :P

~ Jgn marah precious, akak gurau2 jek!

echah_syed said...

intan >> rase tua combi bila sebut 'opah'tp combi dah ade cucu tau..anak kpd anak2 buah..dorang panggil kita pangkat atok kan..?? betol ke..?? :p

konpius laa pulak :D

lmbt lagi precious tu kot sbb combi ingat nak suh dia sambung blajo lagi.. :)

CIKGU PANJI said...

Opah, nak susu....

thafiexq said...

banyak nye koleksi.. bagilah Tsara Adriana satu.. hehehe

echah_syed said...

cikgi panji >> buat sendiri! :(

....................................

thafiexq >> ngape ade T...Tsara.pastu camne nak sebut ekk?susah mcm nama uncle dia gak :p