Sunday, July 13, 2008

kk water front.. 130708 10.29pm

sabtu 120608 jam 5 ptg kat kk waterfront..nak tgu sunset lmbt lagi laa tp dibelakang combi view laut tu sgt laa cantek :)

precious..! ola olaa kk waterfront dah dibuka laa dear.. :p
sgtlaa cantek beb..! berseni tak pic ni cecece :p
bkn iklan tgn atau jam ekk.. abaikan yg itu :D
masih baru tentu laa cun kan..harap DBKK dpt pastikan kebersihan ni kekal :)

yehaaaaa..! kk waterfront dah pun siap..sgtlaa kita berbangga wahai rakyat sabah kan kan..

combi tak tahu bila dibuka tp hari sabtu yg lalu bila limpas disana..tgk dah ramai org bersantai santaian..

welcome to sabah land below d wind :D

22 comments:

IBU KUMBANG said...

Wah.. akak! Jeles ni... rasa macam nak book air asia skang gaks..

echah_syed said...

ibu kumbang >> cepatt booking !

Intan Rosnitta said...

Kan dah kata akak ni mmg layak jadi duta Sabah...!

hihi ;)

~hugs~

aNgRiAni said...

hehehehehehe
sgt tantekkk kan kak...
yani ada limpas tapi tak singgah
besalah
bz tahap menggaban :-p
akak comeyyy laaaa
muaahhhhsssss
caayang muaaahhhssss

thafiexq said...

indahnya..... nk pegi...

echah_syed said...

intan >> duta sabah ekk..nak jd tourist guide kalo pandai bahasa lain sbb sabah jd tumpuan pelancong taiwan,cina,jepun & jerman pun ramai..hiks :)

*hugs*

....................................

yani >> bila kita nak ronggeng kat situ..jom!

comeyy tahap gaban ni huhuhu.. :(

*hugs*

..................................

thafiexq >> ko kan nak gi BALI ! :D

~ beaber ~ said...

huwaaaa lagi la me mo gie sana cecepat..

nanti banjer me minum coffee leww kat saner .. hew hew hew

echah_syed said...

beaber >> kopi jantan ke..??

my little family said...

k.combi ni awet muda tul la...hehe

aNgRiAni said...

hehehehhehehehe
memang comeyyy tahap gaban...sama macam precious...
kalau kita bertiga dok bergambar sekali
mesti owang ingat adik-beradik...ahaks
larikkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Akak said...

Salam Combi...

Cantiknya berposing kat waterfront..Akak pun teringin juga nak pi KK tapi taktau bila...

sakurasa 2 said...

Wah waterfront sabah dah dibuka ya! bahagia n indahnya andai dapat ulangi kembali menyusuli sepanjang jalan ditepian pantai di waktu mentari hampir terbenam.....

echah_syed said...

MA >> awet mudooo ker..? malu aii tau :p

biasa jek laa..nnt kalo in person jupe takut MA terus trkedu :(

.....................................

yani >> huahuahua..mmg betol tu :p

sensitip tu tau :D

...................................

akak >> takan lari kk dikejo hehe..

echah_syed said...

sakura >> a'ah dah buka.amboii jiwang karat laa dia.. :)

ingat tak ultraman kuar dari dlm laut yg sakura citer kat combi dulu tu..hehe :p

Jie said...

ini yg buat nk pergi lagi ni

mengoda betul

echah_syed said...

jie >> org yg hg sewa keta tu mesti dok tanye bila hg nak jupe dia lagi :p

CikguZue said...

balik nanti, insya-Allah nak ke sana lagi. adik dan abang bermastautin di sana.

echah_syed said...

cikgu zue >> sila sila.. :)

sakurasa 2 said...

combi mana leh lupa ultraman yg kuar dari dlm laut tu... he he he n tak lupa juga kenangan yang terindah kita berjalan bersama sepanjang jalan tepian pantai dan makan bersama terima kasih combi...

echah_syed said...

sakura >> sedeh ni huhuhu... :(

Mat Gebu said...

Ni model KK Waterfront ek..haiyooo, tgh laku beno nampak gayanyaa..Wajah pun nampak ayu jee. macam puteri sultan sulu gitu uu..ahakss...maintain pp teluQ....

echah_syed said...

mat gebu >> duta utk blog sendiri jek huwaaaaa! :)

maintan comeyy tahap gaban ni mat..adehh bila nak slim ni.. :)

yani..tolonggggggg !