Tuesday, July 8, 2008

gaya sikenit.. 080708 1.44pm

combi candid mokcik kepoh ni.. :D
melukis,mewarna & akhirnyer bersuka suki hati laa :p
konker laptop precious.. :p
ni hahh..ape lagi winamp laa


mokcik kepoh ni sgt laa petah..ape jer yg kita ajar cepat dia dapat.semenjak precious sem break kat umah dia asik membuli minta suap nasi,toncet rambut dan search google cari lagu yg dia suke..amboi bkn main lagi ekk.

pagi isnin selepas balik dari tadika..dia terus cari precious dibilik tido.mmg rutin dia nak buli siprecious..

mokcik kepoh : kak ana mane..?

combi : dah balik s.alam kan..

mokcik kepoh : dah balik ker..?

combi : dahlaa kan aritu mamayah ckp dia balik ari sabtu..

mokcik kepoh : ehhh..aliya mimpi dia balik arini ptg..(isnin)

combi : yer ker..??

mokcik kepoh : alaaaa....tak dpt dgr lagu lagi ni..

combi : kat pc abg aan pun bole dgr lagu laa..

mokcik kepoh : ngape kak ana tak bawa pc abg aan jer..aliya suke laptop dia..

combi : nak bawa camne berat tu..eaaa

mokcik kepoh : bila dia balik sini lagi..??

combi : raya nnt bulan 10..

mokcik kepoh : alaaaa..aliya balik penang umah jidah laa..tak dpt jupe :(

dialoq combi ngn dak kepoh tu..dia mmg suke sbb precious rajin layan kann..smpi termimpi mimpi.. :D

kesiankann..

4 comments:

Intan Rosnitta said...

Sakan si kenit ni...

Kesian dia, rindu2an kat precious sampai termimpi2 ;)

echah_syed said...

intan >> a'ah intan manje sgt ngn precious :)

aNgRiAni said...

akak...asal senyap sunyi? masih layan kesdihan ek??? uhuksssss

echah_syed said...

yani >> ade ni.. layan sindarella jap :D