Tuesday, July 22, 2008

indahnyerrr...! 220708 1.45am


aku bersyukur pada mu ya ALLAH,


nikmat mata yg kau beri pada ku..

15 comments:

IBU KUMBANG said...

wow.. tenang nyerrrr

manje said...

salam combi...

um biru yang tenang dan mendamaikan...

muadzlife said...

cantik sekali....indah sagt...

mama ranggie said...

cantik..kat mana tu kak?

Intan Rosnitta said...

I love blue...

Apasal sejak 2 menjak ni entry K.Combiku lain mcm je? Jiwang, layan blues... Atau abg pi outstation???

Take care sis!

aNgRiAni said...

tenangnyaaaa...
macam kat pulau Memutik kan kak
uhuksssssssss
nan gi out station laaa
akak
sedeynyerrrrrrr

uhukssssssssssssss

echah_syed said...

ibu kumbang >> sgt aman :)

...........

manje >> setenang hati ku cewahhhh :p

...........

mamaranggie >> rase2 mcm kat oversea kot :D

...........

intan >> combi mmg jiwang karat tau..hiks :p

abe gi outstation ari jumaat ni smpi ahad.. tp dah biasa intan..no sweat punyer lahhh ekeke :D

u too beb !

............

yani >> kat oversea tu yani.. :)

lorr best laa bole enjoyzzzzzzzz kekeke :p

abe pun outstation jumaat smpi ahad.bole laa combi cuti masak yehaaaaaaa !

Tokyo BLUE said...

combi kerinduan ek.. hehe patutla entri jiwang2 bak kate Intan Rosnitta. hehe

suke entri ni.. sedarkan saya ttg kekuasaan Allah

echah_syed said...

tokyo blue >> saje buat n3 ni sbb ramai kengkawan asik buat n3 politik yg sgt meloyakan :)

tenang n damai nmpk laut :)

Akak said...

Salam Combi...

Subhanallah!! cantiknya alam ciptaan tuhan, combi kak nak copy gambaq nie buleh ka??? (dgn muka tak malunya kak bertanya)

echah_syed said...

akak >> sila sila.. :)

mmg terpesona !

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

tengah duk tension, nengok gambar laut yang damai tu, terus sejuk je ati.

echah_syed said...

crazy beauty >> sama laa kita :)

CikguZue said...

subhanallah...sungguh cantik. kamera baru ke? hehehe...

echah_syed said...

cikgu >> pic cetak rompak ni :p