Tuesday, July 1, 2008

aniQ... 010708 6.50am

sgt laa cumil ...rasa nak cubit je pipi tu :p

lahir pada 120508 dan kini berusia 50 hari kurang lebih.

nasi ayam tu (n3 kat bwh) mama dia laa yg kasi kan kan kan aniQ.

thx mama aniQ :)

13 comments:

berto xxx said...

yeah! thats awsome!! i like it!


berto xxx

CikguZue said...

so cute....

Kujie said...

bila hang nk dpt cucu ?

hehehehe...

echah_syed said...

berto xxx >> hehehe..so cute :)




cikgu zue >> suke pegang tgn dia,pipi dia soft sgt mcm kain sutera :D




kujie >> aku tgh cari besan ni..ade sape2 nak isi form..? ekeke

matailaa kalo dak rambut pink baca nnt :(

amponnnn !

mad redo1 said...

suruh mama dia tuh krem nasik ayam kat mad redo1 lak... hehehe...

echah_syed said...

mat redo >> okeh nnt combi forward this msg kat dia ekk :p

tp nasi ayam ganu lagi sedap kan :)

Intan Rosnitta said...

Comelnya...
Geramnya...

:)

Lily.Lulu. said...

alaa comeynyaa ...
geram tengok !!

echah_syed said...

intan >> bila nak tambah lagi..? :p





lily >> cepat2 kawen.. mesti bb lily cantek mcm princess eaha :)

Encik KhaL said...

olololo sehatnya aniq
cukup minum susu nampaknyer
hehehe

echah_syed said...

encik khal >> susu gantung..hiks :D

thafiexq said...

tomeiiii.. kawan ngan ank sedara uncle ek.. i mean.. abg tobby ek.. hehehe

echah_syed said...

thafiexq >> bole kasi jelas sket tak hehe.. kureng paham ni :p

atau salah umah kot ! :D