Friday, July 11, 2008

utk mu.. 110708 8.11am


thx intan & mat gebu kasi ni kat combi..sgt cute :)

kena rajin hapdet bila dah dpt ni..hehe :p

combi nak kasi kwn2 yg rajin hapdet blog dorang supaya lebih rajin lagi hohoho..

anda adalah jeng 3x..

YANI yg dah giler bloging

IBU KUMBANG yg sgt funny

THAFIEXQ yg sgt susah nak sebut & eja nama dia

AKAK yg rajin melawat umah kwn2

CIKGU PANJI yg bole tahan buat jokes

KUINA yg romantik

SAKURA yg jelita

MAMAFANA org kulim (org kg aii)

CIKGU ZUE kat lampeter

BEABER hew hew hew

SUARA yg mmg bijak bersuara

MUADZ ibu mithali

sudi sudilah yaa..makaseh :)

15 comments:

awieworld said...

salam buat mama...

hari2?...huiyo..mama rajin ler.

moga berjaya...

sakurasa 2 said...

mmmuah tq tq tq very much combi, sakura nak bawa balik ek walaupun sakura tak daily blogger he he he

kuInaJentayutiara said...

toce, toce combi... dgn besar hati & bangga nya sy menerima anugerah ini, ... dgn tgs br..

Akak said...

Salam Combi...

Terima kasih Combi sebab bagi akak award nie (buat ucapan ala2 Siti Nurhaliza gitu!), dan terima kasih sebab Combi rajin singgah & tinggalkan komen blog akak.

- Akak -

CIKGU PANJI said...

Tkasih, berat tak benda tuh? kalau tak berat boleh le gantung kat tiang rumah cp yg dah senget ni.Terima kasih byk2.Tghri ni jemput le mkn tghri kat umah.Masak le apa yg patut...

echah_syed said...

awie >> slm ..

lame tak nmpk..bz ekk.

kdg rajin,kdg tidak ikut mood :D

.....................................

sakura >> rajinkan diri lps dpt ni tau :)

.....................................

kuina >> maceh kembali..yes ! pasni mesti byk n3 :D

...................................

akak >> sama sama akak..combi pun sbb akak selalu berkunjung kesini :)

...................................

cikgu panji >> berat gak kalo bawa nek beskat hehe.. :p

wahh skrg gak combi pecutt..jgn lupa sirap bandung plus cincau k :D

suara said...

Salam...
Uih... ada award utk su rupanya.
Macih... macih...
Bila nak dpt award sbb suara merdu pulak ye? suara merdu bak katak merayu, telinga berbulu mendengar suara ku. Aduh... maluuuu....
eh... hujan dah nak turun lah combi. kekeke...
Cu cayang combi... cup..cup..

echah_syed said...

ws..

su yg ayu,suara mu merdu,ku selalu merindu,bila dpt bertemu.. :)

cewahhhh...pandainye !

sini mmg ujan dari td lagi :p

IBU KUMBANG said...

Terima kasih diatas ANUGERAH yang diberikan kepada saya ini.. pertama2nya saya mengucap syukur ke-Hadrat ILLAHI atas kelebihan(berjaga sampai lebam2 hik hik) yang diberikan kepada saya, kepada suami saya cuba2 untuk menceroboh blog saya, kepada anak saya yg suka kacau (dia nak main game) saya ketika buat entri, kepada bos saya yang sentiasa ada kat opis (bos, you pegila carik sales, I ada keje ni) membantutkan proses penghapdetan saya.. kepada kakak sy yang kutuk2 tu.. Dengan adanya anugerah ini saya akan cuba melawan anasir2 yang melemahkan saya itu... ngeh2 siap korang... TIME KASIH YE kak Chombi.. MACAM DAPAT ANUGERAH PEKERJA CEMERLANG PULAK.. ngeh2 ngeh2

echah_syed said...

ibu kumbang >> ko mmg klako giler.. :p

kalo dpt anugerah cemerlang jgn lupe kite...emmm :p

CikguZue said...

terima kasih combi....yeh yeh!

tapi nampaknye kena rajin meng update blog lagila, sebab sekarang ni macam dah semakin slow memblog....huhu....

thafiexq said...

thafiexq.. cara sebutan tha.. fix.. hehe pelik kan. cian combi.. terbelit lidah nk sebut.. berbelit jari jemari nk naip.. hehehehe

cara sebutan combi.. chooommmm.... biee... hgehehehehehhehe

echah_syed said...

cikgu zue >> biasalaa tu combi pun..ade pasang surut :p

...........................................................................


thafiexq >> mmg betol..susah sgt nak sebut nama glemer ko tu :p

combi tu nickname org kg jek..familiar :D



ta

aNgRiAni said...

thanksss yer kak...muaaaahhhhsssss

caaaaayang akak tau.... :-))

echah_syed said...

yani >> dah balik ker ??