Monday, July 7, 2008

sadness 070708 7.23am


combi sgt sedeh sekarang ni..

sory sbb lewat reply mesej kengkawans..

sory sbb nak share perasaan ini..

apapun combi sgt rindu dgn anda sume..

muahhh !



22 comments:

Hasbullah Pit said...

Buklah Muhrim mana boleh muah muah

echah_syed said...

sebol >> lamenyerr menghilang.. :(

ingat ko dah larik dok oversea..hiks

ngaper pulak..??

bukan gi muahhh betol2 pun..hehe :p

Intan Rosnitta said...

K.Combiku...

Ngapa ni? Precious dah balik s.alam ke? Jgn la sedih2, ada rezeki akak leh dtg s.alam.

X pun kita gi window shopping nak? Jom... :)

X nak sedih2 lagi tau...x rock la mcm ni :(

Take care sis! Muahhh!!!

echah_syed said...

intan >> a'ah dah balik :(

sgt sedeh laa intan sbb dia tu mcm joker kat umah ni :p

ade jek dia buat kasi kita tak jd marah tau..

si adik tu lain sket dia pemalu sket ..tp manje tahap gaban :p

u too intan !

Jie said...

oooo..cian dia
mcm tu...ibu kan
mesti rindu2an,\
sabar ye combi..dia pun bkn pergi jauh sgt...bkn tak leh contact pun...

jom g makan2...hehehehe

echah_syed said...

jie >> dia mcm penawar..

mcm racun gak..

tp dia sgt joker laa..mmg riuh rendah kalo ade dia.. :D

a'ah raya nnt pun dia balik sini.. :)

mkn..?? aku pose arini..mgu dpn ekk.. :p

suara said...

salam combi
alahai... anakanda dah balik shah alam ye... sabarlah. zaman moden ni, banyak cara nak lepaskan rindu. email boleh, ym boleh, call boleh... tak pun kalau rindu sangat, terbang je ke sini. boleh lepak umah su sekali. :)

su tak pandai menghibur, tapi kalau combi nakkan sedikit hiburan, bacalah ruangan jenaka yg su kumpulkan kat blog.

combi jgn sedih sangat tau...

Lily.Lulu. said...

nape sedih auntie .. ?
moga semuanya nanti ok yer ..

:)

take care ~

echah_syed said...

su >> maceh byk2.. :)

tentu tak sama kalo dpt sentuhan fizikal kan.. :p

su dok s.alam ekk..

insyaALLAH pnjg umo bole jupe.

nnt combi pi tgk ..thx :)

....................................

lily >> sedeh sket jek..

thx lily..u too

Mat Gebu said...

laa tgh sedey kee..alah cian kak combi..tak pa. lepas ni beli tembikai ok!!!..ahakss!!...

echah_syed said...

mat >> a'ah sedeh ni tau :)

tp hg buat lawakz rase gak nak gelak ni :p

tembikai tu sedap oooo time panas2 gini..hehe :D

Jentayutiara said...

ala combi jgn la cedeh... leh colling2... ceq kn ada, tiap2 hr ceq melawt combi bw mangkuk tingkat!

echah_syed said...

kuina >> hehehe..arini ceQ bw si'a kosong je balik ekk sbb combi pose..sowi :p

CIKGU PANJI said...

tak malu...tak malu...ada orang nangis....eee..dah merah hidung...

~ beaber ~ said...

huh? nak komen pe nih ...

^_^ .... hew hew hew

echah_syed said...

cikgu panji >> kata org nnt combi nak tgk dia pulak..ntah2 ikut ain dok hostel sama2..takmo balik hohoho :p

lalalalla... :D

.....................................

beaber >> tak komen pun takpe combi tau beaber pun simpati kan..cewahhh prasan laa pulokk :p

mee kari ade lagi ??

azisazahar said...

ala ni mesti sedih pasal anak kesayangan dah terbang ni...tak pe nnt dapat jmpa laie...kan dia pun dh ada blog hehehe

echah_syed said...

azis >> a'ah is sedeh sbb takde kwn nak pot pet smpi subuh dinihari :p

tatau laa dia dpt on9 ke idak sbb kwsn hostel tu line slow walopun kena bayo tau..

harap2 bilik yg dia duduk tu bole dpt line laa..kalo nak apply brodband pun kena tgk kwsn gak..rugi jek kalo line mcm siput :p

anaiz said...

kak combi,
jgn sedey2. ala raya nanti precious balik la k..
ala, kuci..kuci..kuci..
:)

echah_syed said...

anaiz >> cutenyer dia.. :p

nnt bulan pose lagi sedeh ni sbb bila mkn makanan yg dia suke mesti tingat kan :(

raya dia balik insyaALLAH ana :)

aNgRiAni said...

akak...
sedey yer...caaayang akak..
jgn nanes tau :-)

echah_syed said...

yani >> nanes tu terapi mata kan..hehe :p