Wednesday, July 30, 2008

tagged by izan 300708 3.53pm

nak gi sini laaa..!!!

combi ditagged oleh izan..sori izan lmbtnyerr combi buat.apapun combi tetap siapkanyerr.. :)

1.kali pertama naik kapal terbang

pegi sabah tahun 1985..sgt boring sbb 2 1/2 jam.camne ekk gi mekah smpi berbelas belas jam..tp org ckp niat yg baik dipermudahkan ALLAH.

2. Kali pertama ke oversea

pernah ke ekk.dlm perut my mom kot.nnt nak tanye :p

3. Kali pertama duduk berjauhan ngan keluarga

masuk asrama tahun 1981..

4. Ingin melancong ke

disneyland..! dah lame teringin sejak dlm perut my mom lagik oooooo..bile kita nak gi ni precious :D

5. Favourite Accessories

byk beb! ade pearl,manik,emas,berlian..sshhhhh mane bole kasi tau lebey2 nnt combi kena kidnap hohoho (sume combi beli kat kedai rm2 jek) :p

6. Perkataan yg selalu di sebut

ya ALLAH..ya tuhan ku..

ya rabbi..

bertuah punye anak !

orait..

ok..

bah..


7. Kalo ader duit * juta..juta..juta..*

wahhhh bestnyerrr..!disebabkan combi tak materialistik so combi kasi abis gi enjoyzzzz !

8. Siapakah yg mahu ditag :-?

anaiz anak mami
comot ker beb

Tiada paksaan yer tapi kalau buat lagi bagussss :p


9 comments:

aNgRiAni said...

waaaaaaaaaaaaaa
ayat last tu mcm pernah baca laaa tapi kat mana ya :p

kakkkkkkkkk rehat2 laaaaa
muahahahahahaha

azisazahar said...

hehe...tak sangka ada hajat nak p disneyland...perjalanan ke sabah memamng memenatkan...tu belum p jauh2 lagi...

anaiz said...

kak combi,
saya pun dah kena tagged ngan kak zan. hehe..!! dah siap dah tagged tu. leh baca kat umah saya. anyway, thanks ingat kat saya.

anyway, dah sehat ker? rehat2 k..

izan said...

Combi, mana aci..tak aciiii...dari dalam perut ur mom dah rasa itu ini... itu tidak betul..hehehe...

Amiene Rev said...

Sebenarnya saya tertanya-tanya... apakah perbezaan antara Disneyland dengan Sunway Lagoon atau Genting Highland Theme Park...

Hm... must be a miracle!

IBU KUMBANG said...

kaku ada duit berjuta2 tu jgn lupa bah.. kasi saya

yOnnA said...

mama ni haha..
comey nye nk g disneyland!! hee..

may ur dreams come true tau ma :)

Akak said...

Salam Combi...

Nanti kalau nak pi Disneyland jgn lupa bawa akak k..

echah_syed said...

yani >> mmg combi copy paste dari umah ko hehe..keje mudah kan.maceh :p

............

is >> jom pi disneyland ! :)

............

anaiz >> tu laa pasal dah mamai ni :p

............

izan >> aci kat estet laa.. hiks :p

............

amiene >> sama jek..bezanyerr disneyland kat oversea n lebih happening KOT :D


............

ibu kumbang >> kita gi disneyland ekk bawa amerr..abahnyerr tinggal laa sbb senang kita nak kenyit2 mata :p

hohoho.. :D

...........

yonna >> jom ..nak ikut tak??


..........

akak >> harus..doakan combi kayoooo cptt ekk :p